Teststickor Aquacheck White Natriumklorid (Salt), 10 st Planet Pool

Natriumklorid
ART.NR: 687276471
Aquacheck White Natriumklorid teststickor ger dig en snabb och enkel lösning för att övervaka saltinnehållet i ditt poolvatten eller i andra vattenmiljöer som kräver natriumkloridkontroll. Denna förpackning innehåller 10 stickor, varje sticka ger ett exakt mätvärde av salt (natriumklorid) nivåerna i vattnet.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Teststickor Aquacheck White Natriumklorid (Salt), 10 st Planet Pool

Aquacheck White Natriumklorid teststickor ger dig en snabb och enkel lösning för att övervaka saltinnehållet i ditt poolvatten eller i andra vattenmiljöer som kräver natriumkloridkontroll. Denna förpackning innehåller 10 stickor, varje sticka ger ett exakt mätvärde av salt (natriumklorid) nivåerna i vattnet. Det är ett oumbärligt verktyg för alla poolägare och passar perfekt för dig med en saltvattenspool. Stickorna är utformade för att ge pålitliga och exakta resultat snabbt, så att du kan njuta av ditt vatten på ett säkert sätt.

  • Förpackning med 10 teststickor
  • Specifikt utformade för att mäta nivåerna av natriumklorid


AquaChek White gör testning av natriumklorid enklare än någonsin. Du får specifik och korrekt läsning varje gång så att du kan säkerställa tillräckliga saltnivåer i ditt vatten. Med rätt saltnivåer kan du vara säker på att din saltgenerator kan producera rätt mängd klor för att hålla vatten rent och fritt från föroreningar. AquaChek White teststicka mäter saltinnehållet från 400 till 7000 ppm och tar bara tre till fyra minuter med ett litet vattenprov. Levereras med fullständiga instruktioner på 15 språk: svenska, engelska, franska, spanska, italienska, tjeckiska, danska, nederländska, tyska, grekiska, ungerska, polska, portugisiska, ryska och turkiska. Antal stickor i en enhet: 10 st. Kommer i paket med 12 st enheter.

INFORMATION: Förutom de fyra huvudområdena (desinfektion/pH-kontroll, poolvattencirkulation, filtrering/sötvatten) är en korrekt analys en viktig del av modern vattenbehandling. Vi erbjuder ett omfattande utbud av testutrustning och testremsor samt digitala mätinstrument för individuella vattenvärden. Vatten, särskilt poolvatten, utsätts för ständiga förändringar och bör därför kontrolleras regelbundet, en eller två gånger i veckan.

Specifikationer
  • Förpackningsenhet: 1
  • Mätning av ämne: Natriumklorid


Läs mer
Varumärke Planet Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.