Vattentunna & regntunna

Regntunna och vattentunna är en praktisk lösning för att samla in och använda regnvatten på ett effektivt sätt. Regnvatten är gratis och genom att använda det för bevattning av trädgårdar, blommor och andra ändamål kan du spara på vattenräkningen. Under tider av torka eller vattenrestriktioner kan en regntunna dessutom vara en livräddare för dina växter och trädgård.

Hur väljer du rätt regntunna?

Regntunnor finns i många olika storlekar så när du väljer en regntunna eller vattentunna, bör du helt enkelt göra ditt val utifrån hur mycket regnvatten du vill kunna samla, välj en vattentunna som passar dina behov. Vattentunnor finns i olika designer och material, inklusive trä, plast och metall. Välj en som kompletterar din trädgård och passar din personliga smak. Tänk dessutom på hur du kommer att använda vattnet. Om du planerar att använda det för bevattning, behöver du kanske en pump eller en smart anslutning till trädgårdsslangen.

Köp regntunna och vattentunna hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av regntunnor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka vattentunnor som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

5 träffar

Sortera på
Greenline
863  kr
Greenline
Passar till runda stuprör 63-100mm, svart, 325x225x60mm
434  kr
Greenline
Till regntunna på 100 eller 200 liter, svart, 85x120x35mm
94  kr
Greenline
1 029  kr
Greenline
Svart, 520x520x320mm
319  kr