Seglarväst

En seglarväst är en viktig del av din säkerhetsutrustning när du ger dig ut på sjön. Det är viktigt att välja en seglarväst som passar dina behov och din vikt. En seglarflytväst ska även vara CE-märkt vilket betyder att den uppfyller de väsentliga hälso-, miljö- och säkerhetskraven som finns för flytvästar. Med en seglarväst som passar dig kan du njuta av en säker och bekväm segling.

Seglarväst - både säkerhet och komfort på sjön

Segling är en underbar aktivitet som ger oss möjlighet att uppleva naturen på ett helt annat sätt än från land. Men det är viktigt att komma ihåg att säkerheten alltid måste komma först när vi ger oss ut på vattnet. Alla ombord ska ha flytväst, både barn, vuxna och djur.

Vad är en seglarväst?

En seglarväst är en flytväst som är speciellt utformad för att ge dig maximal komfort och rörelsefrihet samtidigt som den ger dig tillräckligt med flytkraft för att hålla dig flytande om du hamnar i vattnet. Flytvästen är designad för att passa olika kroppsformer och storlekar och är utrustad med justerbara spännen för optimal passform. Men kom ihåg att följa viktinstruktionerna på västen. Välj alltid en väst som tar din vikt.

Köp en seglarväst på Byggmax

Välkommen att spana in vårt sortiment av seglarvästar som du kan köpa här på Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se hela vårt utbud av seglarvästar.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.