Bilvård

Bilvård från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här hittar du tillbehör som gör det enklare att ta hand om din bil. Kontrollera och fyll på med spolarvätska regelbundet så att du inte står utan.

Rätt vård för din bil
Att ta god hand om sin bil är en självklarhet för alla bilägare. Med små och regelbundna kontroller kommer din bil att hålla sig fräsch och rulla längre samtidigt som du kan motverka onödigt slitage. Istället för att vänta tills krisen uppstår gör du bäst i att kontrollera olja och kylarvätska samt ta väl hand om både interiör och exteriör. Lacken behöver hållas ren och stark för att förhindra rost, och med ren spolarvätska kan du hålla sikten klar även i hårt väder. Du hittar många typer av produkter för din bilvård hos oss på Byggmax, och många andra komponenter som kan vara nödvändiga. Byt ut din slitna tryckluftsslang till en ny av hög kvalitet i passande längd.

Bilvård som helhetskoncept
Det finns många aspekter av bilvård som inte bara involverar motorskötsel och mekanik. Att ta hand om bilen genom att tvätta och städa bilen regelbundet gör det mer angenämt att åka i bilen. En viktig del av bilvården i vårt hårda klimat är också hur vi parkerar bilen och förvarar den. Bygg en carport speciellt anpassad för din trädgård och din bil. Genom att förvara bilen inomhus under vinterhalvåret kan mycket oönskat slitage undvikas och bilen kommer skyddas bättre från snö och kyla. Bygg själv med hjälp av våra färdiga designer så kommer resultatet garanterat att passa både dig och din bil.

Hitta prisvärda produkter inom bilvård hos Byggmax
Besök oss på Byggmax och hitta rätt produkter för din bilvård. Vi har låga priser i hela vårt breda sortiment samtidigt som vi ger dig användbara tips och inspiration.

10 artiklar

 1. Sprayburk, 200ml UTGÅENDE
  Universalolja 5-56 CRC
  Pris från
  59 95 kr /st
  2-10 d
 2. Frysskydd ned till -20ºC, 4L
  Spolarvätska Färdigblandad
  Pris från
  39 95 kr /st
  2-10 d
 3. Med isskrapa, plast, UTGÅENDE
  Snöborste
  Pris från
  24 95 kr /st
  2-10 d
 4. 110cm, roterande borste
  Bilborste Hozelock
  995   kr /st
  10-15 d
 5. Plast, blå
  Isskrapa
  Pris från
  5   kr /st
  2-10 d
 6. Pris från
  68 95 kr /st
  2-10 d
 7. grå, fälgborste, bilborste, schampostavar
  Bilborste & fälgborste Hozelock
  389   kr /st
  10-15 d
 8. Inkl en förpackning schampostavar, mjuk borste med flödeskontroll för på/av
  Bilborste Hozelock
  209   kr /st
  5-10 d
 9. 75cm, mjuk borste med flerpositonshuvud som är låsbart i 7 lägen och flödekontroll för på/av
  Bilborste Plus Hozelock
  629   kr /st
  5-10 d
 10. Mjuk borste med jetstrålmunstycke och flödeskontroll för på/av
  Bilborste Plus Hozelock
  399   kr /st
  5-10 d

10 artiklar