BADRUMSFLÄKT INTELLIVENT 2 VIT Fresh

134 M/H 5W
Artikelnummer: 317090
Vikt: 0.57
Badrumsfläkt avsedd för montage i duschrum, toalett, tvättstuga och andra utrymmen som är i behov av frånluft.
Välj butik för att se lagertstatus
Skickas inom
4-7 vardagar
Hämta i butik
Från
1449   kr /st
st
BADRUMSFLÄKT INTELLIVENT 2 VIT Fresh
Badrumsfläkt avsedd för montage i duschrum, toalett, tvättstuga och andra utrymmen som är i behov av frånluft. Kan installeras i både 100 & 125 kanaler, anslutningsstos för båda dimensionerna ingår.

Intellivent® 2.0 är försedd med ett avancerat styrsystem med ett flertal funktioner. Fuktstyrningen är helautomatisk och justerar sig själv till rätt nivå efter årstiderna, timer med valbar tillslagsfördröjning och tre eftergångstider samt automatisk vädringsfunktion och möjlighet till konstant gång med justerbart varvtal.

Intellivent® 2.0 har en inbyggd allpolig brytare och är rensbar för enkelt underhåll. Motorn är energisnål och är försedd med dubbla kullager för lång livslängd. Intellivent finns i färgerna vit och svart som standard, ett flertal andra färger på frontkåporna finns som tillbehör.

En modell – alla funktioner Enklare kan det inte vara. Intellivent® 2.0 finns bara i ett utförande, fullmatad med funktioner. Fyra fästpunkter och fyra kabelingångar ger flexibilitet vid montage. Intelligent & självjusterande fuktstyrning Intellivent® 2.0 har en intelligent helautomatisk fuktstyrning, vilket innebär att fläkten lär sig familjens vanor. En inbyggd “sniff-funktion” styr fläkten till en optimal funktion i varje enskilt badrum. Tystare & Starkare Endast 21 dB och ökad tryckförmåga. Fler smarta funktioner Enkel att rengöra. Förutom att fläktens centrum kan vikas ut för åtkomlighet av kanal, så kan nu även själva fläkthjulet plockas bort helt. Snabbfunktion för konstant drift. Välj enkelt mellan timerfunktion och konstant drift med en knapptryckning. En annan smart lösning är vädringsfunktionen som håller badrummet fräscht även om ni inte är hemma. Lång livslängd Vi är så säkra på kvaliteten på Intellivent® 2.0 att vi lämnar fem års garanti.
Snabba fakta
Varumärke Fresh