Jabo Stolpe Monaco

70x70x1600, svart aluminium, galvat stålfundament
ART.NR: 683106
Stolpe Monaco från Jabo i svart aluminium med galvat stålfundament är avsedd att användas ihop med skärm Monaco för att skapa skyddande väggar på uteplatsen.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Jabo Stolpe Monaco

Stolpe Monaco från Jabo i svart aluminium med galvat stålfundament är avsedd att användas ihop med skärm Monaco för att skapa skyddande väggar på uteplatsen. Stolpen är 160 cm hög och försedd med tre hål som gör det möjligt att koppla ihop en hög och en låg skärm.

Montering

Stolpen monteras på uteplatsens golv. Skärmen kopplas på i stolpens hål. Stolpen har tre hål och passar till både den höga och låga skärmen.

Fakta

Dimension: 70x70 mm
Höjd: 1600 mm
Material: svart aluminium med galvat stålfundament
Läs mer
Varumärke Jabo
Leverantörens artikelnummer 3613

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En enkel och vacker dubbelgrind till uppfarten behöver inte vara svår att bygga, men kan bidra till och förstärka ditt hems karaktär. Dessutom blir den en naturlig förlängning av ditt staket och bildar en naturlig gräns för din tomt. Med en grind kan du även få förmånen att välja på vilken sida om tomtgränsen som barn och hundar ska vara, vilket inte minst uppskattas av brevbäraren.
  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.