Poolstyrning Pool 40 Nibe

Möjliggör pooluppvärmning med NIBE F1145 och F1245
ART.NR: 641117
Poolstyrning Pool 40 Nibe är ett tillbehör för att möjliggöra pooluppvärmning i din klimatanläggning.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Poolstyrning Pool 40 Nibe

Poolstyrning Pool 40 Nibe är ett tillbehör för att möjliggöra pooluppvärmning i din klimatanläggning.

En växelventil (QN19) kan kopplas in för att styra in en del av, eller hela, värmebärarflödet mot en poolväxlare. Växelventilen, eller om så önskas växelventilerna (dock med samma styrsignal), monteras på värmebärarkretsen som vanligtvis går mot ett radiatorsystem. I system med kaskadkoppling bestämmer du i styrsystemet hur många kompressorer som tillåts arbeta med pooluppvärmningen.

Extern cirkulationspump (GP10) till klimatsystem måste monteras om en eller flera pooler dockas mot systemet. Under pooluppvärmning cirkuleras värmebäraren mellan värmepump och poolväxlare med hjälp av värmepumpens interna cirkulationspumpar. En extern cirkulationspump (GP9) cirkulerar värmebäraren mellan poolväxlaren och poolen.

Den externa cirkulationspumpen (GP10) cirkulerar värmebärarvattnet i klimatsystemet och tillsatsvärme kan kopplas in efter behov samtidigt som den externa framledningsgivaren kontinuerligt känner av husets värmebehov.

Värmepumpen styr växelventilen (QN19), poolcirkulationspumpen (GP9) och ev. värmekretsens cirkulationspump (GP10) via POOL 40.

Till F1345 eller SMO 40 kan upp till två olika poolsystem anslutas och styras individuellt, det kräver dock två Pool 40-tillbehör.

Nibe Poolstyrning Pool 40 för Nibe F1145, F1245, F1155, F1255, F1345.

Garantitid: 3 år

Läs mer
Varumärke Nibe

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.