Solcellsfontän Flytande Heissner

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687234534
Upplev den harmoniska atmosfären i din trädgård med vår Solcellsfontän Flytande. Denna innovativa och miljövänliga fontän drivs helt av solenergi, vilket gör den idealisk för dem som söker en energieffektiv och hållbar lösning.
Läs mer
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Solcellsfontän Flytande Heissner

Upplev den harmoniska atmosfären i din trädgård med vår Solcellsfontän Flytande. Denna innovativa och miljövänliga fontän drivs helt av solenergi, vilket gör den idealisk för dem som söker en energieffektiv och hållbar lösning. Med en imponerande flödeshastighet på 120 liter per timme, kommer denna fontän att hålla vattnet i din damm eller fontän ständigt i rörelse, vilket bidrar till en hälsosam akvatisk miljö. Den flytande designen är inte bara praktisk, den är också enkel att installera och kräver inga kablar eller extern strömförsörjning. Ge ditt utomhusutrymme ett lyft med denna solcellsdrivna fontän som blandar teknik och natur på bästa möjliga sätt.

  • Miljövänlig och energieffektiv solcellsfontän
  • Imponerande flödeshastighet på 120 l/h
  • Perfekt för trädgårdsdammar och fontäner
  • Flytande design som enkelt kan placeras på vattenytan


Specifikationer
  • Flödeshastighet: 120 l/h


Läs mer
Varumärke Heissner

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.