Massivt trägolv

Golvet är den del som ger rummet en själ. Med ett massivt trägolv får du den där genuina känslan av ett naturligt golv som också ger en behagligt dämpad ljudnivå i rummet. Tack vare att golvet är massivt kan de också slipas många gånger och ger dig också möjligheten att byta ytbehandling för att få ett nytt utseende på golvet.

 

Passar perfekt med golvvärme

Jämfört med klinkers så tar ett trägolv lite längre tid att värma upp. Men fördelen är att värmen stannar kvar längre när termostaten för golvvärmen slår av, som den kan göra flera gånger under ett dygn. Det gör att du får en jämnare golvtemperatur med golvvärme under ett trägolv och temperaturskillnaden blir inte lika stor som det upplevas med klinkers eller laminatgolv.

Massivt trägolv ger skönare inomhusklimat

Trä är ett levande material som andas och kan påverka den fysiska inomhusmiljön samt vår upplevelse. Användning av trä i inomhusmiljön kan också påverka ljuset och akustiken i rummet, liksom temperaturen och luftfuktigheten.

Köp massivt trägolv hos Byggmax

Hos Byggmax får du alltid kvalitet till riktigt bra priser. Vi hoppas du ska hitta det massiva trägolv som passar ditt hem perfekt. Hos oss kan du smidigt handla massiva trägolv till bra priser och kvalitet. Välkommen till Byggmax.

Läs mer
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.