Projekt för utemiljö

Här hittar du alla våra projekt som kan försköna din utemiljö hemma eller kanske på lantstället. Är det bara någorlunda fint väder kan byggande och fixande utomhus vara bland det härligaste och mest avkopplande man kan göra. Vi har tagit fram och samlat ihop en mängd spännande och roliga utomhusprojekt i varierande svårighetsgrad och omfattning, så du ska se att du säkert hittar något som passar just dig.

Börja med att titta igenom guiderna och se till att du har rätt prylar och verktyg hemma innan du drar igång. Ratta sedan in favoritradiokanalen eller varför inte lyssna på naturens eget soundtrack och dra upp riktlinjerna för dagens projekt. Sätt även rimliga mål som du säkert når, ribban kan alltid höjas senare, och glöm inte att fira när du är klar. Om du står för drömmarna så ska vi se till att du både hittar rätt produkter och verktyg för att du ska nå dina mål. Med guiderna får du hjälp både med de beslut du måste ta och hur du ska göra genom tydliga steg-för-steg-instruktioner. Vi hjälper dig att lyckas med dina byggdrömmar, så vad drömmer du om?

 

Tänk hållbart

Att göra hållbara val för dina utomhusprojekt handlar dels om att välja material med låg miljöbelastning och utan gifter, men lika viktigt är det att resultatet håller över tid. Detta kan du ofta påverka på flera olika sätt, inte minst genom bra materialval och smarta konstruktionslösningar. Dessutom gäller det att underlätta framtida underhåll så att detta också görs, för då har du större förutsättningar att dina projekt håller över tid.