Vinylgolv Modern Nature Oak 5mm Pergo

5x189x1251 mm, AC4/32, 2,128m2/pkt, klickystem Uniclic, Pergo
Artikelnummer: 651806
Vikt: 18.3
Vinylgolv Nature Oak 5 mm är ett modernt och lantligt golv som skapar en naturlig känsla i rummet.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
2-5 vardagar
399   kr /m2
st
Vinylgolv Modern Nature Oak 5mm Pergo
Vinylgolv Nature Oak 5 mm är ett modernt och lantligt golv som skapar en naturlig känsla i rummet. Golvet passar bra i rum där man vill skapa en känsla av äkta trä men vill ha kvar vinylens värme och mjukhet. Detta golv är perfekt för alla hem och kommersiella ytor.

Med sin grund i svenska Perstorp AB är Pergo idag nästintill synonymt med högkvalitativa och slitstarka laminatgolv över hela världen. Förutom att ha uppfunnit det moderna laminatgolvet sitter man även på en mängd patenterade innovationer såsom TitanX, ytskiktet som gör det praktiskt talat omöjligt att slita ut ett Pergo-golv, samt PerfectFold, en läggningsteknik som drastiskt minskar läggningstiden.

Efter att i nästan ett halvt sekel uppfunnit, framtagit och utvecklat konstformen kring laminatgolven har Pergo sedan ett par år tillbaka även gett sin in på trä- och vinylgolvsmarknaderna där man snabbt gjort sig ett respekterat och etablierat namn. Allt som allt erbjuder Pergo golv som alla har kapacitet att motstå vardagens slitage och utmaningar, men som även står emot tidens tand.
Ladda ner dokument
Snabba fakta
Varumärke Pergo