Bottenhåv Proffs Planet Pool

Rengöring & tillbehör
ART.NR: 687234878
Bottenhåv Proffs är en essentiell tillbehör inom kategorin vattenvård, speciellt utformad för rengöring och underhåll av pooler. Dess robusta konstruktion av aluminium garanterar lång hållbarhet samt lätt hantering när du rensar botten och ytan på din pool från löv och annat skräp.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Bottenhåv Proffs Planet Pool

Bottenhåv Proffs är en essentiell tillbehör inom kategorin vattenvård, speciellt utformad för rengöring och underhåll av pooler. Dess robusta konstruktion av aluminium garanterar lång hållbarhet samt lätt hantering när du rensar botten och ytan på din pool från löv och annat skräp. Ett måste för den professionelle poolskötaren eller den kvalitetsmedvetne hemmaanvändaren.

  • Tillverkad av slitstarkt och lätt Aluminiummaterial
  • Perfekt för alla typer av poolrengöring och underhåll


Bottenhåv i aluminium, passar till teleskåpstång.

Specifikationer
  • Material: Aluminium
  • Kategori vattenvård: Rengöring & tillbehör


Läs mer
Varumärke Planet Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.