Bottenhov Planet Pool

Rengöring & tillbehör
ART.NR: 687234869
Se till att din pool är ren och inbjudande med Bottenhov. Denna praktiska vattenvårdsprodukt tillhör kategorin 'Rengöring & tillbehör' och är ett oumbärligt verktyg för regelbunden skötsel av din pool.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Bottenhov Planet Pool

Se till att din pool är ren och inbjudande med Bottenhov. Denna praktiska vattenvårdsprodukt tillhör kategorin 'Rengöring & tillbehör' och är ett oumbärligt verktyg för regelbunden skötsel av din pool. Med en bredd på 31,5 cm erbjuder Bottenhov en effektiv rengöringsyta som gör det lätt att samla upp löv, smuts och annat skräp från botten av poolen. Säljes styckvis, varje förpackningsenhet innehåller en (1) Bottenhov, vilket gör det enkelt för dig att beställa det antal du behöver för din poolstorlek och rengöringsrutin.

  • Bredd förp: 31,5 cm – perfekt för smidig hantering
  • Förpackningsenhet: 1 - köp exakt det antal du behöver
  • Kategori vattenvård: Optimerad för rengöring & tillbehör


Bottenhåv som kan användas till att samla upp skräp i botten på poolen. Passar till teleskopstång.

Specifikationer
  • Bredd förp: 31\,5
  • Förpackningsenhet: 1
  • Kategori vattenvård: Rengöring & tillbehör


Läs mer
Varumärke Planet Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.