Dammsugare Grå Swim & Fun

ART.NR: 6641900
Upptäck det ultimata verktyget för en kristallklar trädgårdsbassäng, pool eller spa - denna lätta och målinriktade dammsugare! Med enkel pumpfunktion skapar du ett kraftfullt vakuum som suger upp smuts, sand och småsten på ett kick.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Dammsugare Grå Swim & Fun

Upptäck det ultimata verktyget för en kristallklar trädgårdsbassäng, pool eller spa - denna lätta och målinriktade dammsugare! Med enkel pumpfunktion skapar du ett kraftfullt vakuum som suger upp smuts, sand och småsten på ett kick. Med den smarta filterbehållaren behöver du aldrig mer oroa dig för att rengöra din pool manuellt - smutsen samlas enkelt upp och kan tömmas med lätthet.

Denna dammsugare levereras med en uppsättning av användbara tillbehör, inklusive en borste, ytvattenskimmer, brett och smalt sugmunstycke - allt du behöver för en komplett rengöring av din pool. Och med en praktisk väggupphängning kan du enkelt förvara din dammsugare på ett organiserat och platsbesparande sätt.

Så varför slösa tid och ansträngning på att manuellt rengöra din pool, när du kan ha en dammsugare som gör jobbet snabbt och enkelt år dig? Beställ idag och se själv hur enkel och bekväm poolrengöring kan vara!
Läs mer
Varumärke Swim & Fun

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.