Dispenser 250 g-tabletter

ART.NR: 6641746
Nu kan du enkelt och säkert reglera kemikaliebalansen i din pool! Denna innovativa dispenser låter dig kontrollera mängden kemikalier som släpps ut i poolen med hög eller låg intensitet, vilket hjälper till att hålla vattnet rent och klart utan att skada poolfodret.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Dispenser 250 g-tabletter

Nu kan du enkelt och säkert reglera kemikaliebalansen i din pool! Denna innovativa dispenser låter dig kontrollera mängden kemikalier som släpps ut i poolen med hög eller låg intensitet, vilket hjälper till att hålla vattnet rent och klart utan att skada poolfodret. Vissa dispensrar i serien inkluderar även en termometer som gör den till en praktisk två-i-ett-produkt och hjälper dig att undvika att flera element flyter runt i poolen.

Produktfunktioner:
•Vätskedispenser för alla typer av pooler
•Tillverkad av ett höghållfast termoplastmaterial (ABS)
•Tillverkad i en kombination av färger: grått och blått.
Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.