Doseringsflottör Brom / Klor Planet Pool

Rengöring & tillbehör
ART.NR: 687234861
Håll ditt poolvatten rent och inbjudande med vår praktiska doseringsflottör för brom och klor. Denna flottör är utformad för att effektivisera din vattenvårdsrutin och säkerställa att ditt poolvatten alltid har rätt nivå av desinfektionsmedel.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Doseringsflottör Brom / Klor Planet Pool

Håll ditt poolvatten rent och inbjudande med vår praktiska doseringsflottör för brom och klor. Denna flottör är utformad för att effektivisera din vattenvårdsrutin och säkerställa att ditt poolvatten alltid har rätt nivå av desinfektionsmedel. Enkel att använda och passande för alla poolstorlekar. Med en bredd på endast 12 cm och en standardförpackning om 12 enheter är det en smidig lösning som passar perfekt till kategorin rengöring och tillbehör för vattenvård. Håll ditt poolvatten klart och bakteriefritt med denna essentiella pooltillbehör.

  • Bredd förpackning: 12 cm
  • Förpackningsenhet: 12 st
  • Kategori vattenvård: Rengöring & tillbehör


Används för dosering av små 20 grams tabletter t.ex. Delphin Quick Tabs 20 g, Mulit Tab 20 g, Spa Brom Tabs 20g, Spa Klor Tabs 20g eller Spa Quick Tabs 20g. Lägg aldrig i olika tabletter samtidig. Vid byte av tablettyp, tvätta flottören noggrant. Lägg aldrig i olika tabletter samtidig. Vid byte av tablettyp, tvätta flottören noggrant. Kontrollera klorvärdet med hjälp av teststickor och dosera därefter klor för att uppnå ett optimalt värde på 0,6-1,5ppm. Med denna rejäla flottör kan du reglera till exakt önskemål genom att skruva på underdelen av flottören och på så sätt öka eller minska vattengenomflödet för att uppnå ett optimalt klorvärde. Kan även användas i spabad. Blå. Kommer i paket med 12 st enheter.

Specifikationer
  • Bredd förp: 12
  • Förpackningsenhet: 12
  • Kategori vattenvård: Rengöring & tillbehör


Läs mer
Varumärke Planet Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.