Extra Skenor till Pooltak AIR Sydney Pooltime

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687280015
Gåvänliga skenor som passar till SYDNEY pooltak. Gåvänliga skenor har fördelen att de är toleranta mot variationer i marken, samt enkla att rengöra.
Läs mer
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Extra Skenor till Pooltak AIR Sydney Pooltime

Gåvänliga skenor som passar till SYDNEY pooltak. Gåvänliga skenor har fördelen att de är toleranta mot variationer i marken, samt enkla att rengöra.

Pooltak som sparar energi
Pooltime erbjuder ett brett utbud av pooltak som passar alla smaker. Vi har allt från låga pooltak till höga pooltak av kanalplast eller klarplast av hög kvalitet. Pooltak förlänger säsongen för poolen och erbjuder även skydd för din pool. Njut av din pool extra länge under säsongen med ett pooltak till din pool. Pooltime erbjuder pooltak från tre olika leverantörer som har sålt sina produkter i tusental i Norden. Pooltaket “Classic i box” har sedan 2006 varit en storsäljare i Sverige. 2011 introducerades Dallas som är ett lägre pooltak. 2019 lanserades Casablanca Infinity och 2020 introducerades Sydney, som är ett pooltak som endast har skenor på ena sidan. Våra modeller av pooltak är byggda för det svenska klimatet och våra pool experter hjälper gärna till när du ska välja ditt pooltak. Vi har många års erfarenhet av pooler samt pooltak och hur de ska monteras, med oss är du i trygga erfarna händer.

Fördelar med våra pooltak
Säkerhet brukar vara en stor orsak till att man väljer att köpa ett pooltak, men det finns även andra orsaker till att skaffa ett pooltak. Ett pooltak skyddar vattnet i pooler från föroreningar såsom smuts, sand, sten, löv och inte minst regnvattnet som förändrar poolens pH värde. Ett pooltak är även ett ekonomiskt alternativ. När man täcker poolen kan man nyttja poolen under en längre period och förlänger därmed badsäsongen. Du kan räkna med att kunna bada i poolen från april till oktober i 28-30 graders vatten, då pooltaken har en hög isoleringsförmåga och behåller värmen i poolvattnet. En av de bäst fördelarna med pooltak och poolskydd är att de minskar kravet på underhåll. Detta ger dig ett enklare ägande av pool. Taket skyddar poolen mot exempelvis löv som trillar ner, men ger även ett skydd som hindrar barn och husdjur från att falla i vattnet. Är taket låsbart slipper man att ha ett staket eller stängsel runt poolen för att förhindra att barn ska trilla ner i vattnet. Har man transparenta pooltak minskar bakterietillväxten, då solens UV-strålar minskar bakterietillväxten. Detta innebär att det blir en minskad förbrukning av kemikalier och reningsprocesser. Bra fördelar för både naturen och din plånbok. På vintern agerar pooltaket som en perfekt vintertäckning, som banar för mindre underhåll. Vi tillhandahåller olika alternativ av pooltak som håller hög kvalitet och ett brett sortiment av olika modeller. Hos oss kan ni hitta ett pooltak som passar just er trädgård och pool.

Säkerhet
Skydd för era barn och sällskapsdjur. En pool utan tak är som en öppen brunn.

Vattentemperatur
Med ett pooltak blir vattnet varmare. Taket värmer vattnet GRATIS! Pooltaket garanterar en stabil temperatur.

Spara tid och pengar
Minska värmekostnaderna och kemikalierna i poolen och spendera mindre tid med att städa poolen tack vare ett pooltak från Pooltime.

Läs mer
Varumärke Pooltime

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.