Filtersystem SilentFlow 5000 Activ Pool

Svart, Plast
ART.NR: 687200671
SilentFlow 5000 filtertank med toppmonterad 7-vägs ventil och slanganslytning idealisk för spa och badtunnor. Systemet levereras med en integrerad och stabil plattform till pump.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Filtersystem SilentFlow 5000 Activ Pool

SilentFlow 5000 filtertank med toppmonterad 7-vägs ventil och slanganslytning idealisk för spa och badtunnor. Systemet levereras med en integrerad och stabil plattform till pump. Silent Flow 5000 har toppmonterad 7-vägs ventil med manometer och slanganslutning på Ø32 / 38mm. Silent Flow 5000 är också perfekt för användning i små bassänger och pooler upp till 22.000 liter. Filtersystemer är lätt att montera. Systemet använder ca. 300g Fibalon filterkugler / 20 kg. sand Tillbehör, tillval: UV-ljus, 18 Watt till Clearwater sand filtersystem (1604), Slang 9 m ø38mm (1542) Filtersand 25 kg till sandfiltersystem (1536).

Tekniska data

  • Färg: Svart
  • Material: Plast


Läs mer
Varumärke Activ Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.