Formgjuten Damm Rektangulär 49 x 79 x 45 cm Heissner

Rektangulär
ART.NR: 687234611
Denna formgjutna damm kommer i en elegant rektangulär form och är perfekt för dig som vill skapa en vattenfunktion i din trädgård. Med sina mått på 49 x 79 x 45 cm passar den väl in i de flesta utomhusmiljöer, och dess storlek gör den idealisk för mindre vattenträdgårdsprojekt.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Formgjuten Damm Rektangulär 49 x 79 x 45 cm Heissner

Denna formgjutna damm kommer i en elegant rektangulär form och är perfekt för dig som vill skapa en vattenfunktion i din trädgård. Med sina mått på 49 x 79 x 45 cm passar den väl in i de flesta utomhusmiljöer, och dess storlek gör den idealisk för mindre vattenträdgårdsprojekt. Dammens rektangulära form ger en modern känsla och underlättar placering och design. Produkten är tillverkad av hållbara material som ser till att din damm står emot elementen och varar säsong efter säsong. Den är även enkel att installera, vilket gör att du kan få din vattenträdgård igång på kort tid. Med minimalt underhållskrav blir denna damm ett bekymmersfritt tillskott till din trädgårdsutformning.

  • Klassisk rektangulär form för enkel integration i trädgården
  • Perfekt storlek för mindre vattenträdgårdsprojekt
  • Hållbar konstruktion för långvarig användning utomhus
  • Enkel att installera och underhålla


Heissner dammbassäng PE 110 l är idealisk för att skapa vattenträdgårdar. Att försköna din trädgård med en trädgårdsdamm har aldrig varit enklare. Oavsett om det är i trädgården, på ett naturstenstorg eller på en träterrass kan dammbaljan användas var som helst utan problem. Funktionell & miljövänlig Dammbassängen har en kapacitet på ca. 110 l och ger därmed tillräckligt med utrymme för designen av din damm. Det ideala djupet på 45 cm underlättar installationen av trädgårdsdammen. Tack vare den använda polyetenplasten är den helt vattentät. På grund av bräddkanterna kan dammkaret kombineras och utökas efter behov. Förutom den rikliga funktionaliteten är dammbassängen 100 % miljövänlig, eftersom materialet är fritt från tungmetaller och mjukgörare.

Specifikationer
  • Form: Rektangulär


Läs mer
Varumärke Heissner

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.