Kantmatta för Damm Heissner

Sand
ART.NR: 687276520
Kantmatta för Damm 50x1 m är en praktisk och estetisk lösning för att skapa snygga kanter runt din trädgårdsdamm. Mattans generösa dimensioner på 1 meter bred gör det möjligt att täcka stora ytor med enkelhet.
Läs mer
m
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Kantmatta för Damm Heissner

Kantmatta för Damm 50x1 m är en praktisk och estetisk lösning för att skapa snygga kanter runt din trädgårdsdamm. Färgen 'Sand' erbjuder en naturlig look som lätt integreras i olika landskapsdesigner och ger ett välkomnande intryck. Mattan är tillverkad av material som är robusta nog att motstå de påfrestningar som det svenska klimatet kan erbjuda. Oavsett om du är en hobbyträdgårdsmästare eller en professionell landskapsdesigner, är denna kantmatta ett utmärkt val för att effektivt förbättra estetiken kring din trädgårdsdamm.

  • Färg: Estetisk sandnyans som smälter in naturligt i trädgårdsmiljöer
  • Användningsområden: Idealisk för att skapa en ren och snygg kant runt dammar
  • Material: Tillverkad i hållbara material som tål väder och vind
  • Enkel installation: Lätt att rulla ut och forma efter behov


Branta väggar eller branta banker är alltid ett problemområde i en trädgårdsdamm. Dammbyggare undrar ofta hur de kan göra en brant bank mer visuellt tilltalande. Vi har Heissner bankplanteringsmatta tillgänglig för detta ändamål. Mattan måste fästas vid trädgårdsdammens strand. Detta görs mycket enkelt med bankprofilen eller med stenar. Mattan är gjord av naturligt kokosmaterial. Priset avser 1 m² snitt. Bredd: 100 cm

Specifikationer
  • Färg: Sand


Läs mer
Varumärke Heissner

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.