Kompakta Filterbollar Swim & Fun

ART.NR: 6641755
Dessa kompakta filterbollar är tillverkade av ett patenterat polymerfiltermaterial och tillsammans bildar bollarna ett effektivt filter som anpassar sig till formen på vilket filter som helst. Den unika strukturen gör att flytande partiklar ned till 10 mikron fångas upp.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Kompakta Filterbollar Swim & Fun

Dessa kompakta filterbollar är tillverkade av ett patenterat polymerfiltermaterial och tillsammans bildar bollarna ett effektivt filter som anpassar sig till formen på vilket filter som helst. Den unika strukturen gör att flytande partiklar ned till 10 mikron fångas upp. Detta minskar behovet av vattenrengöringsmedel. Bollarna är hållbara och kan tvättas i ljummet vatten utan tvål.

• Lång hållbarhet och tvättbar
• Ger kristallklart vatten och minskar förbrukningen av poolkemikalier
• Överlägsen filtreringseffekt: Fångar partiklar i vattnet ner till 10 micron
• Inget undehåll eller behov av flockningsmedel
• Kan ersätta alla patronfilter med en diameter på ca 10,5cm och en maxhöjd på 20cm 

Montering: Stäng av pumpen och dra ut kontakten. Öppna filterhuset och ersätt patronfiltret med filterbollar. Slå på strömmen. Nätet får inte tryckas ihop för att passa i filterhuset. Klipp istället ett litet hål i nätet och ta bort kulor efter behov.  
Läs mer
Varumärke Swim & Fun

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.