Poolskydd Sommar 2-pack Jord Swim & Fun

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687200903
Bottenduk på 6,10x3,75 m i starkt filt material (200g pr. m2), som förlänger poolens livstid.
Läs mer
Storlek:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Poolskydd Sommar 2-pack Jord Swim & Fun

Bottenduk på 6,10x3,75 m i starkt filt material (200g pr. m2), som förlänger poolens livstid. Sommarcover, Cover 6,10x3,75 m, med termofunktion som förhindrar vattenfördampningen, håller på värmen och förhindrar smuts och löv i vattnet. Square på rulle. Använd alltid en bottenduk under poolen för att skydda poolens innerduk (liner) mot små skarpe sten, rötter, som kan göra hål i linern. Bottenduken är producerad av en stark filt material.En sommar cover förhindrar vattenfördampningen från poolen, så du sparas vattentillförsel i början på säsongen. Med mindre smuts i vattnet sparar du tid på rengöringen och behöver därför heller inte använda så mycket vattenvårdsmedel. Har du anslutit en sol värmare är en sommarcover med termofunktion en nödvändighet, för att hålla på värmen, som den har skapat under dagen. Täcker du inte över din pool, försvinner värmen ut i den blåa luften under natten.

Läs mer
Varumärke Swim & Fun

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.