Slangkopplingsset 32 mm till 38 mm Planet Pool

ART.NR: 687234921
Detta slangkopplingsset är perfekt för att ansluta slangar med olika diametrar, från 32 mm till 38 mm. Med enkelt och praktiskt förpackningsenhet på 1, är det här setet både praktiskt och ekonomiskt.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Slangkopplingsset 32 mm till 38 mm Planet Pool

Detta slangkopplingsset är perfekt för att ansluta slangar med olika diametrar, från 32 mm till 38 mm. Med enkelt och praktiskt förpackningsenhet på 1, är det här setet både praktiskt och ekonomiskt. Setet inkluderar allt du behöver för en säker och tät anslutning. Bredden på förpackningen garanterar att produkten är lätt att förvara och hantera.

  • Förpackningsenhet: 1
  • Bredd förp: 36 cm


Slangkopplingsset 32/38 mm dubbel

Specifikationer
  • Förpackningsenhet: 1
  • Bredd förp: 36


Läs mer
Varumärke Planet Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.