Snabbt upplösande klor Snabba granulat Activ Pool

ART.NR: 687200667
Dosering: Vid start och chockklorering: Tillsätt 75 g Klor Quick per 10.000 liter vatten.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Snabbt upplösande klor Snabba granulat Activ Pool

Dosering: Vid start och chockklorering: Tillsätt 75 g Klor Quick per 10.000 liter vatten. Vi rekommenderar att man använder Klor Quick i kombination med långsamt upplösliga Klor Long Tabs. Alternativt tillsätts 20-30 g Klor Quick per 10.000 liter vatten var 3-4:e dag.

Bruksanvisning:
Klor Quick upplöses i en ren hink med vatten. Fyll alltid först på vatten i hinken! Tillsätt lösningen längs med kanten på poolen medans pumpen är igång.

Tekniska data
  • Färg: Vit
  • Material: Plast


Läs mer
Varumärke Activ Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.