Solfångare 6,1 x 0,61 m Planet Pool

ART.NR: 687234883
Upptäck den effektiva solfångaren med generösa dimensioner på 6,1 x 0,61 meter, perfekt för att fånga upp solens strålar och omvandla dem till energi. Med sin stora yta är den ideal för installation på taket till ditt hem eller företag, och bidrar till en mer hållbar och kostnadseffektiv energiförsörjning.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Solfångare 6,1 x 0,61 m Planet Pool

Upptäck den effektiva solfångaren med generösa dimensioner på 6,1 x 0,61 meter, perfekt för att fånga upp solens strålar och omvandla dem till energi. Med sin stora yta är den ideal för installation på taket till ditt hem eller företag, och bidrar till en mer hållbar och kostnadseffektiv energiförsörjning. Förpackningen innehåller 1 styck solfångare, redo för montering och användning.

  • En solfångare med måtten 6,1 x 0,61 meter
  • Förpackningsantal: 1 styck


Solfångare, 3,7 m², 610 x 61 cm, med kopplingssats

Specifikationer
  • Förpackningsantal (st): 1


Läs mer
Varumärke Planet Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.