Teststickor Insta-Test 4 pH/klo/alka/cya, 50 stickor Planet Pool

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687276472
Teststickor Insta-Test 4 är det perfekta valet för att snabbt och enkelt kontrollera vattenkvaliteten i din pool eller ditt spabad. Dessa lättanvända teststickor kommer i en förpackning om 50 stickor och är utformade för att ge dig en snabb och tillförlitlig avläsning av pH, klor, alkalinitet och cyanursyra (cya) nivåer.
Läs mer
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Teststickor Insta-Test 4 pH/klo/alka/cya, 50 stickor Planet Pool

Teststickor Insta-Test 4 är det perfekta valet för att snabbt och enkelt kontrollera vattenkvaliteten i din pool eller ditt spabad. Dessa lättanvända teststickor kommer i en förpackning om 50 stickor och är utformade för att ge dig en snabb och tillförlitlig avläsning av pH, klor, alkalinitet och cyanursyra (cya) nivåer. Med Teststickor Insta-Test 4 kan du säkerställa att ditt vatten är rent och säkert för badande. Varje förpackningsenhet består av en tub med 50 teststickor, vilket gör det smidigt att hålla koll på vattenbalansen under hela säsongen.

  • Multifunktionella teststickor för pH, klor, alkalinitet och cyanursyra
  • Innehåller 50 stickor för enkel och snabb vattenanalys
  • Perfekt för pooler, spabad och andra vattensystem
  • Lättanvända stickor ger snabba resultat
  • Förpackningsenhet: 1


Specifikationer
  • Förpackningsenhet: 1


Läs mer
Varumärke Planet Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.