Tillbehör pool

Det finns många olika pooltillbehör som är viktiga för att upprätthålla en trevlig och badvänlig pool. Det är viktigt att ta hand om sin pool så den alltid är redo för ett dopp. Med teststickor mäter du vattenkvalitet så att du har koll på att du har rätt värden. Tack vare filtersystem håller du vattnet rent och det finns även olika poolrengörare så du kan ta hand om det skräp som hamnar på botten av poolen. Hos Byggmax hittar du allt från en bra poolstege till olika filter, poolskydd, bottenskyddsmattor och termometrar.


Poolskydd – ta hand om din pool

Hos Byggmax hittar du ett brett sortiment av olika tillbehör till poolen. Med en termofolie behåller du värmen om natten och förhindrar att vatten dunstar bort. Vill du värma upp din pool ytterligare rekommenderar vi solvärmare eller värmepump. Glöm inte heller de viktiga kemikalierna som håller vattnet optimalt.


Utomhusdusch

Installera en trädgårdsdusch nära poolen så du kan duscha både innan och efter ett dopp i poolen. Duschen värms upp av solen och kopplas enkelt på din trädgårdsslang.

 1. Poolslang
  6m, 38mm
  Poolslang
  319   kr /st
 2. Solfångare
  61x610cm
  Solfångare
  2290   kr /st
 3. Vippbeslag poolstege
  2-pack
  Vippbeslag poolstege
  2119   kr /st