Tillbehör pool

Det finns många olika pooltillbehör som är viktiga för att upprätthålla en trevlig och badvänlig pool. Det är viktigt att ta hand om sin pool så den alltid är redo för ett dopp. Med teststickor mäter du vattenkvalitet så att du har koll på att du har rätt värden. Tack vare filtersystem håller du vattnet rent och det finns även olika poolrengörare så du kan ta hand om det skräp som hamnar på botten av poolen. Hos Byggmax hittar du allt från en bra poolstege till olika filter, poolskydd, bottenskyddsmattor och termometrar.


Poolskydd – ta hand om din pool

Hos Byggmax hittar du ett brett sortiment av olika tillbehör till poolen. Med en termofolie behåller du värmen om natten och förhindrar att vatten dunstar bort. Vill du värma upp din pool ytterligare rekommenderar vi solvärmare eller värmepump. Glöm inte heller de viktiga kemikalierna som håller vattnet optimalt.


Utomhusdusch

Installera en trädgårdsdusch nära poolen så du kan duscha både innan och efter ett dopp i poolen. Duschen värms upp av solen och kopplas enkelt på din trädgårdsslang.

 1. Algmedel för pool 1l
  Poolkem, flytande
  Algmedel för pool 1l
  Pris från
  78 95 kr /st
 2. Poolslang
  6m, 38mm
  Poolslang
  359   kr /st
 3. Manometer
  Till toppventil
  Manometer
  179   kr /st