Tillbehör pool

Köp dina pooltillbehör på Byggmax, enkelt, snabbt och alltid till bästa pris. Det finns många olika pooltillbehör som är viktiga för att upprätthålla en trevlig och badvänlig pool. I vårt sortiment tillbehör pool hittar du allt från en bra poolstege till olika filterbollar, poolfilter, filtersand, poolskydd, bottenskyddsmattor och termometrar. Glöm inte heller de viktiga kemikalierna som håller vattnet rent och på rätt nivåer.

Byggmax älskar pooler

Vi har ett stort sortiment av pooler, pooltak i en bred prisklass och poolvärmepumpar. Förutom ett brett sortiment på poolfronten så har vi även en gör det själv-guide för att inspirera till att sätta upp en bubbelpool för härliga utomhusbad året om.


Köp dina pooltillbehör på Byggmax

Om du undrar vad en filterboll eller filtersant är eller om du undrar vilket poolfilter du ska ha till din pool har du kommit rätt. Vi finns här för dig när du vill ha svar på dina frågor. Fråga oss här på webben via vår kundtjänst, över telefon eller besök en våra butiker nära dig.

En filterboll (eller filterball som det också kallas) är ett slags filter som renar din pool och ersätter mer traditionella sandfilter. Vad är då filtersand? Jo, filtersand används i ett sandfilter som är ett filtersystem som rengör och cirkulerar badvattnet i stora pooler. Vilket poolfilter ska man ha till sin pool är en fråga som många som många ställer sig. Svaret på detta beror lite på hur stor pool du har. Ta en titt i vårt sortiment av poolfilter och klicka hem det filter som matchar med volymen på din pool.


Billiga pooltillbehör på Byggmax

Hos Byggmax hittar du mängder av pooltillbehör med alla möjliga funktioner. När du handlar på Byggmax kan du dessutom förvänta dig bästa pris. Vi har prisgaranti som du kan läsa mer om här.  Förgyll dina pooldrömmar med hjälp av Byggmax. Till oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar.

Produkt 1-25 av 150

Produkt 1-25 av 150