UVC-system UV-C-lampa Swim & Fun

Transparent, Glas
ART.NR: 687200741
UV-C strålarna dräper svävalger i vattnet och reducerar behovet av kemisk rensning av badvattnet, liksom det reducerar lukten av klor. Också ideell till minimering av algväxt i trädgårdsdammar.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

UVC-system UV-C-lampa Swim & Fun

UV-C strålarna dräper svävalger i vattnet och reducerar behovet av kemisk rensning av badvattnet, liksom det reducerar lukten av klor. Också ideell till minimering av algväxt i trädgårdsdammar. Lysröret passar till UV-system behållare (1571) och UV-system komplett (1604) samt UV-system ClearWater (1005).

UV-C-strålning eliminerar fritt flytande alger i vattnet och minskar behovet av kemisk vattenvård. Dessutom minskar klorlukten. UV-C-strålning är också idealisk för att minimera alger i trädgårdsdammar. Glödlampan passar för användning med UV-system com-plete (1604) och UV-system ClearWater (1005).

Teknisk data

  • Färg: Transparent
  • Material: Glas


Läs mer
Varumärke Swim & Fun

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.