Väggdekor Jungle Adventure Roommates

ART.NR: 663528
Väggdekor med exotiska djur. Förgyll barnrummet med tigrar, lejon, giraffer och elefanter. Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda - bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen!
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Väggdekor Jungle Adventure Roommates

Väggdekor är ett snabbt, enkelt, prisvärt och modernt sätt att inreda. Väggdekoren från det amerikanska varumärket RoomMates är självhäftande och lättmonterad. Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda - bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen! Väggdekoren fäster på underlaget men binder sig inte, detta gör att produkterna kan avlägsnas utan att lämna några klisterrester eller riskera att förstöra väggen. Dekalerna är stänksäkra och därför lämpliga att använda även i badrum och andra fuktiga miljöer. Dekoren ska dock inte sättas på tapet eller på helt nymålade väggar (2-3 veckor). För bäst resultat monteras väggdekoren på en ren, fast och slät yta som först torkats av ordentligt.

RoomMates produkter är tillverkade av polymer plast och givetvis helt säkra för barn. De är giftfria och innehåller inga skadliga kemikalier. De är grundligt testade i USA och CPSIA-godkända.

Förpackningen innehåller:
X vinylark á ca A x B cm med självhäftande dekaler
Instruktioner på svenska.

Läs mer
Varumärke RoomMates
Leverantörens artikelnummer RMK1136