Väggdekor Vintage Planes RoomMates

Polymer plast, 4 st ark: 45x25 cm
ART.NR: 6632263
Väggdekor är ett snabbt, enkelt, prisvärt och modernt sätt att inreda. Vintage Planes självhäftande väggdekor är en del av vårt stora sortiment av populär och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Väggdekor Vintage Planes RoomMates

Väggdekor är ett snabbt, enkelt, prisvärt och modernt sätt att inreda. Vintage Planes självhäftande väggdekor är en del av vårt stora sortiment av populär och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates. Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda – bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen!

RoomMates använder ett särskilt framtaget adhesiv som fäster vid underlaget, men inte binder sig. Det gör att produkterna kan avlägsnas utan att lämna några klisterester eller riskera att förstöra väggen. Dekalerna är stänksäkra och därför lämpliga att använda även i badrum och andra fuktiga miljöer. För bäst resultat monteras väggdekoren på en ren, fast och slät yta som först torkats av ordentligt. Instruktioner på svenska medföljer.

RoomMates produkter är tillverkade av polymer plast och givetvis helt säkra för barn. Dekalerna är giftfria och innehåller inga skadliga kemikalier som bly, latex eller ftalater. De är grundligt testade i USA och CPSIA-godkända, men tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Specfikationer

Väggdekor av mycket hög kvalitet
Fäster ordentligt och är lätt att ta ner
Lämnar inga klisterrester och förstör inte väggen
Innehåller inga farliga ämnen
Tillverkad och testad i US
4 st ark: 45x25 cm
Läs mer
Varumärke RoomMates
Leverantörens artikelnummer RMK1197SCS