Vattenvård Veckoklor 200g Tabletter Planet Pool

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687234839
Vattenvård Veckoklor 200g Tabletter är en ideal lösning för att upprätthålla en ren och inbjudande pool. Dessa tabletter är designade för att långsamt lösas upp, vilket ger en jämn och effektiv frisättning av klor som håller ditt poolvatten friskt och fritt från oönskade alger och bakterier.
Läs mer
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vattenvård Veckoklor 200g Tabletter Planet Pool

Vattenvård Veckoklor 200g Tabletter är en ideal lösning för att upprätthålla en ren och inbjudande pool. Dessa tabletter är designade för att långsamt lösas upp, vilket ger en jämn och effektiv frisättning av klor som håller ditt poolvatten friskt och fritt från oönskade alger och bakterier. Enkla att använda, dessa tabletter är perfekta för veckovis underhåll och säkerställer att ditt badvatten alltid är klart och inbjudande. Från små hemmapooler till större offentliga anläggningar, Vattenvård Veckoklor tabletterna är en pålitlig komponent i ditt poolvårdssystem som håller vattnet rent och hygieniskt.

  • Långsamupplösande 200g klor tabletter för veckobehandling.
  • Förebygger alg- och bakterietillväxt i poolvatten.
  • Lätt att använda för att hålla poolen ren och säker.
  • Passar perfekt för regelbunden underhåll av pooler av alla storlekar.
  • Garanterar kristallklart vatten och optimal hygien.


Läs mer
Varumärke Planet Pool

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.