Vinterutrustning Vinterpaket Swim & Fun

ART.NR: 687200966
Snö och regnvatten samlas ovanpå överdraget på vintern och det kan förstöra både överdraget och poolen. Det kan vara svårt att komma ihåg att ta bort vatten och snö som har ansamlats när vädrets makter har varit generösa.
Läs mer
För bassänger:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vinterutrustning Vinterpaket Swim & Fun

Vinterkudde
Snö och regnvatten samlas ovanpå överdraget på vintern och det kan förstöra både överdraget och poolen. Det kan vara svårt att komma ihåg att ta bort vatten och snö som har ansamlats när vädrets makter har varit generösa. En vinterkudde placerad på vattenytan, under överdraget, gör att regn och smältvatten rinner bort av sig själv istället för att samlas på överdraget mitt i bassängen.

Vinterflytlinor
Vinterflytlinor monterade tvärs över bassängen neutraliserar istrycket i vattenytan och förhindrar tryckskador uppstår på poolväggen och linern.

Isskydd

  • Skruvas fast i botten av skimmern och neutraliserar evt. istryck.


Läs mer
Varumärke Swim & Fun

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.