STUGA SANDRA 25,6+11,1 PALMAKO

ART.NR: 7103772

Stugan Sandra är en charmig stuga med vackra detaljer som skapar ett idylliskt intryck. Fönstren är försedda med spröjs och har mjuka former som bidrar till den klassiska stilen.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

STUGA SANDRA 25,6+11,1 PALMAKO

Stugan Sandra är en charmig stuga med vackra detaljer som skapar ett idylliskt intryck. Fönstren är försedda med spröjs och har mjuka former som bidrar till den klassiska stilen. Stugan knuttimras med 44mm tjocka väggar och har fönster runt hela stugan som ger ett behagligt ljusinsläpp. Planlösningen består av tre rum och ett duschrum. Stugan har dessutom en mysig veranda med impregnerat däck och klassiskt räcke som ramar in stugan.

Stugan är tillverkad i långsamtväxande nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet och särskilt anpassat för de svenska tuffa väderförhållandena. Att knuttimra är det mest traditionella sättet att bygga stugor och har fortfarande många fördelar som exempelvis att du helt slipper skruvar och spik för att bygga ihop väggarna. En teknik som är enkel även för dig helt utan byggerfarenhet. Stugan levereras i delar som knuttimras ihop och med alla nödvändiga fästelement inkluderade. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt.

För att få en komplett stuga behöver du köpa till:

  • 1x Takspik
  • 9x Underlagspapp
  • 9x SBS Takpapp eller 18x Shingles

Varför underlagspapp?

Det finns många olika yttertak, t ex takpannor, plåt, takpapp och takshingel. De flesta yttertaken är inte 100% täta i sig och måste ha ett komplement för att få till ett helt tätt och torrt tak. Regn och smältvatten från snö kan tränga sin in under yttertaket. Det kan också bildas kondens under plattorna som kan skapa problem.

Underlagspappens främsta uppgift är alltså att avleda vatten och skydda takets träpanel mot snö, regn, drivvatten och kondens, som kan söka sig in under det övre taktäckningsmaterialet som utgör själva tätskiktet.

Underlagspappen spikas eller häftas på råspont eller annat underlag av trä.

Underlagspapp, precis som namnet antyder, är alltså inte avsedd att användas som enda taktäckning.


Tillhörande golv ingår.

Garanti

5 års garanti.

Ingår

- Väggdetaljer med dubbelhaksknutar 44mm
- Impregnerade grundbjälkar
- Impregnerade terrassbrädor
- Tak och golv av spontade brädor
- Dörrkarm av limträ
- Låg metallbelagd tröskel
- 3D-gångjärn på dörrar: reglerbara från x-, y- och z-axel
- Isolerglas
- Cylinderlås
- Gummitätningar och silikon (dörr/fönster)
- Sidohängt vridfönster
- Fönstret har dropplist av metall
- Terrass
- Skyddstak
- Stormförankring: gängstänger
- Monteringsbeslag

OBS! Huset levereras omålat. Takbeläggning ingår inte i leveransen, men finns att köpa som tillval.

Leveransinfo

Skrymmande artiklar från denna leverantör lossas med lastbil med påhängstruck i området söder om postnummer 78 000. Chauffören lastar av så nära som möjligt på önskad plats. Bor du ovanför postnummer 78 000 så kommer chaufför att kontakta dig med information on hur varan kan lossas.
Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 106210