Provburk utomhusfärg Matt Cuprinol

Kan blandas till önskad kulör
ART.NR: 194769
Kan brytas till valfri kulör online eller i utvalda butiker.
Provburk från Cuprinol med matt färg som hjälper dig i valet av kulör vid målning av dina utomhusprojekt och husfasad.
Läs mer
Välj kulör:
Vit
Välj valfri
Välj valfri
Volym:

Anpassningsbara alternativ:

st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Provburk utomhusfärg Matt Cuprinol

Med hjälp av en provburk från Cuprinol kan du enkelt testa och jämföra olika kulörer innan du bestämmer dig för den perfekta färgen.

Observera att provfärgen endast ska användas som kulörprov och inte som slutbehandling. Vid målning av utvändiga snickerier bör färgen istället målas upp på en papp eller kartongskiva som kan hållas intill objektet för att få en uppfattning om den valda kulören. Denna produkt kan brytas till valfri kulör online eller i utvalda butiker. Besök Byggmax-butiken och skapa din egen signaturkulör med Cuprinol matt utomhushusfärg.
Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att måla väggarna inomhus är ett enkelt sätt att förnya ett rum med enkla medel. Därför är det kanske inte så konstigt att det är ett av de vanligaste projekten för hemmafixaren. Som vanligt gäller det att vara noga med förarbetet och att ha rätt grejer till hands, då går jobbet som en dans. Allt du behöver för att lyckas med målningen hittar du på Byggmax såklart.
  • Det är viktigt att inspektera fönstren noga för att veta vilka åtgärder som ska tas. Mindre rötskador kan enkelt gröpas ur och fyllas i igen men det blir svårare när större ytor, speciellt de som är strukturerade är skadade. Då behövs en större del av fönstret sågas ut och en matchande ersättningsbit tillverkas till samma form och limmas dit.
  • Det är rekommenderat att måla taket i samband med att väggarna målas om. På så vis fräschar du upp hela rummet och spar även tid genom att samla allt arbete till ett och samma tillfälle. Då börjar du helt enkelt med att måla taket först och behöver inte heller vara lika noga när du målar vägg- och takvinkeln eftersom väggen ändå ska målas efteråt. Här tjänar du även mycket tid på att måla om flera rum i taget när grejerna ändå är framme och du är igång.