Vinterkudde 120x120 cm Swim & Fun

ART.NR: 6641818
När vintern kommer är det viktigt att skydda din pool från snö, regn och annan påverkan från naturen. En vinterkudde är den perfekta lösningen för att skydda din pool under vintermånaderna.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Vinterkudde 120x120 cm Swim & Fun

När vintern kommer är det viktigt att skydda din pool från snö, regn och annan påverkan från naturen. En vinterkudde är den perfekta lösningen för att skydda din pool under vintermånaderna.

Med en vinterkudde kan du vara säker på att snö och regnvatten inte kommer att skada din pool och dess överdrag. Dessa naturliga element kan annars skada både överdraget och själva poolen, vilket kan leda till onödiga reparationer och kostnader.

När det är kallt och ruggigt ute är det lätt att glömma bort att ta bort snö och vatten som har samlats på poolens överdrag. Men med en vinterkudde behöver du inte oroa dig för detta. Kudden kompenserar för det extra tryck som kan uppstå på överdraget, vilket kan orsaka skador på poolväggen, liner och överdraget.
Genom att placera den uppblåsta vinterkudden under överdraget skapas ett flexibelt "rum" i poolvattnet och på toppen av överdraget. Detta ger en extra säkerhet och stabilitet för din pool under de tuffa vintermånaderna.

Så om du vill hålla din pool skyddad och säker under vintern, se till att investera i en vinterkudde idag. Det är en liten investering som kan spara dig mycket pengar på lång sikt och garantera att du kan njuta av din pool år efter år.

Viktigt! Blås bara upp vinterkudden 60% till 80% för att möjliggöra komprimering. Kudden kan användas i alla pooler upp till 30.000 liter och placeras i mitten av bassängen. Har du en större pool rekommenderas att du använder mer än en kudde. Kudden är tillverkad i ett starkt PVC-material och har solida öglor monterade i varje hörn så att den enkelt kan fästas med snöre. 

Läs mer
Varumärke Swim & Fun

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.