Vinkelpensel

Kom åt ordentligt runt svåråtkomliga ytor när du målar med en vinkelpensel. En vinkelpensel både underlättar ditt arbete och gör att slutresultatet av målningen blir så bra som möjligt. Hitta en passande vinkelpensel för ditt målarprojekt hos oss på Byggmax.

Vinkelpensel – den flexibla penseln

Det är alltid bra att ha en uppsättning med olika typer av penslar och rollers hemma till dina målarprojekt. För att vara redo för alla typer av ytor bör vinkelpenseln absolut ingå i din uppsättning. Det som kännetecknar en vinkelpensel är att borsten vinklas från handtaget. Detta gör vinkelpenseln till en otroligt smidig pensel som kommer åt överallt där det annars är lite knepigt med en rak pensel, exempelvis i takvinklar, hörn och bakom rör. Det är en tacksam pensel så sett att den också kan användas både inom- och utomhus. Vi tycker helt klart att vinkelpenseln förtjänar en plats i din penselsamling.

Köp vinkelpensel av hög kvalitet på Byggmax

Med en vinkelpensel från Byggmax kommer du kunna måla som ett proffs. Vinkelpenseln kommer garanterat hjälpa till att få ditt målarprojekt till perfektion. Spana in vårt utbud av vinkelpenslar av hög kvalitet här på vår hemsida eller i någon utav vår Byggmax butiker.

filter-white Filtrera

2 träffar

Sortera på
QPT
50 mm, lång, plastskaft
119  kr
QPT
70 mm, lång, plastskaft
169  kr