Parkettgolv Ek 3-stav Stratus Kährs

Klickgolv Woodloc 5S, borstad, mattlack, 15x200x2423 mm, 2,91 m2/pkt, Kährs
ART.NR: 650729
Parkettgolv Ek 3-stav Stratus är ett vitpigmenterat, mattlackat 3-stav med bas på ekens alla naturliga färgvariationer. Får innehålla mindre kvistar. Borstad.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Parkettgolv Ek 3-stav Stratus Kährs

Parkettgolv Ek 3-stav Stratus är ett vitpigmenterat, mattlackat 3-stav med bas på ekens alla naturliga färgvariationer. Får innehålla mindre kvistar. Borstad.

Stratus ingår i golvtillverkaren Kährs serie Harmony Collection där variationer får förekomma i golvens nyans och struktur. Kvistar och sprickor förekommer således naturligt i plankorna och är en del i golvens karaktär. Paketen kan innehålla start- och stoppbrädor.

Läggning och garanti
Golvet har 30 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer. Golvvärme kan appliceras under golvet givet komplement av korrekt golvunderlag. Golvet är slipbart upp till 3-4 gånger givet fackmannamässigt utförd slipning av golvet. Parkettgolv Ek 3-stav Stratus är Svanenmärkt.

Läs mer
Varumärke Kährs
Leverantörens artikelnummer 153N0BEKVVKW240

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En oslipad pärla kan man ibland läsa i mäklarprospekt, och när det gäller riktiga trägolv kan det ligga mycket sanning i uttrycket. Har du äldre trägolv som kanske bär spår av sin historia kan det vara väl värt att slipa fram dess forna glans igen. Projektet tar sin lilla tid att genomföra och innebär att hela rummet måste tömmas, men för den händige är det inte svårt att få till ett bra resultat. I denna guide visar vi hur du kan slipa golv själv!
  • Ett klickgolv är lätt att lägga och kan förändra hela rummets känsla på en dag. Förarbetet är också minimalt då du kan lägga det direkt på befintligt underlag, oavsett om det är PVC, linoleum, klinker eller trä. Ett klickgolv kan antingen vara ett parkettgolv eller ett laminatgolv och med vår guide berättar vi vad du ska tänka på när du väljer typ av golv samt hur du lägger det på bästa sätt!
  • Något som sätter prägel på rummet men som man kanske inte alltid tänker på är golvet. Ett snyggt och välbehandlat golv är inte bara skönt för våra fötter att gå på utan även en fröjd för ögat. För att få ett sprakande golv behöver du inte heller köpa nytt, vilket gammalt golv som helst kan få ett nytt och fräscht utseende genom en ordentlig ytbehandling.
  • Idag är det mer regel än undantag att installera golvvärme i ett nytt hus. Även befintliga hus kan konverteras från de vägghängda radiatorerna till golvvärme istället. I vissa fall kan du även spara en slant på uppvärmningen, men installationen kräver som regel nya golv. Är det ändå dags att uppdatera golven kan det därför vara läge att även se över ditt värmesystem.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.