Väggdekor Djur på Safari Stor Walltastic

ART.NR: 6631744
Självhäftande väggdekor från Walltastic för att snabbt och enkelt inreda väggarna i barnrummet. Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda – bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen!
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Väggdekor Djur på Safari Stor Walltastic

Självhäftande väggdekor från Walltastic för att snabbt och enkelt inreda väggarna i barnrummet. Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda – bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen! Walltastic har vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet. Förpackningen innehåller 47 dekaler utspridda på 4 stycken ark, vardera ca 48 x 68 cm stort. Tillsammans bildar de en komplett väggdekor som är hela 152 centimeter hög! Väggdekalerna är tryckta på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motivet alltid sina klara färger och dekalerna lämpar sig bra för alla väggfärger.

Motivet är underbart sött med ett stort träd och många olika sorters exotiska och roliga djur. Färpackningen innhåller bland annat av dekaler med djur som tiger, apa, elefant, giraff, sköldpadda, lejon, fåglar, men här ingår också ett träd, blommor, blad, moln och en sol. Tillsammans skapar allt detta en fin dekoration med verklig wow-känsla!

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och lämnar inga märken eller klisterrester när den tas bort, men undvik att montera den på papperstapet då tapeten kan gå sönder den dagen du vill ta ner väggdekoren. För bäst resultat monteras väggdekoren på en ren, fast och slät yta som först torkats av ordentligt. Tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Produkten är återvinningsbar, innehåller varken gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad inom EU. Innehållet levereras i en påkostad förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Instruktioner på svenska finns på förpackningen.

Sammanfattning:

• Självhäftande väggdekor för smidig inredning av barnrum
• Innehåller 4 ark á 48x68 cm med väggdekor av hög kvalitet i fin förpackning
• Sätt enkelt upp, flytta omkring och ta ner utan att lämna några märken
• Tål fukt, vattenstänk och avtorkning
• Innehåller inga farliga ämnen och är 100% återvinningsbar
• Tillverkad inom EU
Läs mer
Varumärke Walltastic
Leverantörens artikelnummer 46474

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Målade väggar i all ära men med tapeter kan du snabbt få snygga väggar med valfritt mönster eller varför inte en riktigt schysst bild! Att tapetsera är en gammal tradition med anrika rötter men utbudet har nog aldrig varit så stort och varierat som nu. Dessutom är moderna ”non-woven”-tapeter riktigt enkla att sätta upp och passar perfekt som ett första projekt för hemmafixaren.