Magnetlås Habo

ART.NR: 25877
Magnetlås i vit plast för skåpluckor
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Magnetlås Habo

Magnetlås i vit plast för skåpluckor. Skruv för montering ingår. Dragkraft 2 kg.

Längd: 45 mm
Djup: 15 mm
Längd, låsbleck: 35 mm

Läs mer
Varumärke Habo
Leverantörens artikelnummer 15032

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En av de allra viktigaste ytorna i ett kök är bänkskivan, inte minst för att den används dagligen, den sätter även stor prägel på kökets karaktär. Vill du förnya köket kan det räcka med att byta ut din bänkskiva för att köket ska kännas nytt och fräscht igen. Arbetet klarar du lätt på egen hand med hjälp av den här guiden och några få verktyg.
  • Ljuvliga dofter från spisen från all god matlagning. Men matos eller ånga som sprider sig i huset vill du nog helst vara utan. En köksfläkt är därför ett måste i ett modernt hem som effektivt tar hand om detta och hjälper i vissa fall även till med luftombytet i huset. Det finns några olika typer av system för köksfläktar och de förutsättningar som ditt hus har styr vilken typ du bör välja. Här berättar vi mer.
  • Köket kallas ofta för hemmets hjärta och det med all rätt.  Det är den naturliga platsen där alla samlas – på till vardags och fest. Givetvis måste köket vara funktionellt och erbjuda bra förvaring för alla dina köksprylar. Det ställer krav på planeringen av köksinredningen. Välj sedan de luckor och den bänkskiva du önskar och efter lite montering har du ditt drömkök på plats. Här är guiden hur bygger ett kök du trivs i.