Dold Trallskruv C4 4,2x60

För dold montering i trall, ytbehandlad, 200st
ART.NR: 24490
Skruven är tillverkad av legerat stål och belagd med ytbehandlingen Protect4 (typgodkänd ytbehandling i korrosivitetsklass C4).
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Dold Trallskruv C4 4,2x60

Skruven är tillverkad av legerat stål och belagd med ytbehandlingen Protect4 (typgodkänd ytbehandling i korrosivitetsklass C4).

Användningsområde

Den dolda trallskruven monteras med hjälp av trallverktyg (28074) och används då ett dolt montage önskas. Skruven har en gänga under skruvskallen för att pressa ner brädan mot underlaget.

Teknisk information

Tjocklek: 4.2 mm
Bredd: 5 mm
Längd: 60 mm
Antal: 200 st
Spårtyp: T20
Korrosivitetsklass: C5
Användningsområde: Utomhus
Läs mer
Försänkt Nej
Varumärke Heco

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En altan förändrar husets helhetsintryck men är framförallt en plats att vistas och umgås på. Tralläggningen är kanske det roligaste momentet när du bygger din altan och med vår guide visar vi hur du på ett effektivt sätt lägger trallen. Det är lätt att tänka att det bara är att köra igång, men det finns en del saker att tänka på gällande dimensionering och utförande.
  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.
  • När våren börjar ge sig till känna är det hög tid för bygga altan och att förbereda för sommarens utehäng. Oavsett om du tänker dig en stor eller liten altan är det bra att tidigt börja fundera på hur du vill utnyttja din altan så att du får med alla delar från start. Utseendet kan du dessutom variera med olika val av trall och läggningsmönster och vilken typ av räcke du väljer.