Batteridriven Trädgårdstraktor Swift 372e STIGA

ART.NR: 687234493
Förenkla komplicerad skötsel av gräsmattan med STIGA Swifts exceptionella manövrerbarhet och kompakta utformning. Stigaslätta klippare drivs av 3 delbara STIGA ePower-batterier (3x48V 5Ah Ingår) och hjälper dig att tackla en rad klipparbeten under hela säsongen.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Batteridriven Trädgårdstraktor Swift 372e STIGA

Förenkla komplicerad skötsel av gräsmattan med STIGA Swifts exceptionella manövrerbarhet och kompakta utformning. Stigaslätta klippare drivs av 3 delbara STIGA ePower-batterier (3x48V 5Ah Ingår) och hjälper dig att tackla en rad klipparbeten under hela säsongen.

 • Delbara – ePower-batterier fungerar med STIGAs trädgårdsprodukter i 5-, 7- och 9-serien
 • Intelligent – synkroniserade batterier optimerar effekt, driftstid och batteriernas livslängd
 • Smidig – kompakt för klippning av komplexa trädgårdar
 • Effektiv – klippaggregat med twinkniv och aerodynamisk uppsamlingstunnel
 • Mångsidig – olika smarta klipplägen som passar alla arbetsuppgifter
 • Se alla batterikonfigurationer för din Swift här


Att klippa gräsmattan ska vara lätt, inte jobbigt. STIGA Swift är bara 73,5 cm bred och har en yttre svängradie på 1,62 m. Den gör att du lätt kan ta dig genom smala passager och runt blomsterrabatter för att göra trädgården snygg och prydlig på nolltid. Och eftersom den använder den senaste STIGA ePower-batteritekniken slipper du avgaser, vibrationer och ljud – och håller grannarna nöjda. Vart och ett av de 3 STIGA ePower-batterierna (3x48V 5Ah Ingår) är intelligent synkroniserat för att öka klipprestanda och drifttid samt bevara batteriets skick så att du kan förlita dig på dem länge. De är också delbara så att du samtidigt kan arbeta med andra STIGA ePower trädgårdsredskap i 5-, 7- och 9-serien. Swift klipper med tre batterier och kan köra med bara två. Dessutom är den utformad för alla nivåer av klippningar. Sätt dig i sitsen, tryck på startknappen och kör i väg. Den låga tyngdpunkten och lätta styrningen gör även de svåraste klippningarna till ett enkelt jobb. Och den avancerade ergonomin håller dig bekväm och säker i varje sväng. Välj mellan tre olika klipphastigheter beroende på arbetsuppgift med STIGAs nya smarta klippläge. De motroterande knivarna fungerar intelligent med det omdesignade klippaggregatet för ett bättre snitt, medan aggregatets nya blandning av polypropen och stötdämpande tillsatser ökar luftflödet, vilket ger kraftfullare gräsuppsugning och tystare klippning. Gräset förs direkt från knivarna till uppsamlingspåsen genom en dold tunnel där det samlas upp och packas mer effektivt. Anslut till STIGA.GO-appen för att kontrollera instrumentpanelen i realtid och se hur mycket laddning som återstår. Eller schemalägg den mest energieffektiva tiden för att ladda batterierna när du är klar för dagen, tack vare STIGAs funktion för smart laddning.

Medföljer
 • 3 batterier (3x48V 5Ah)
 • Standardladdare


Enkel och smidig för komplexa trädgårdar
Låt inte blomsterrabatterna stoppa dig. Den kompakta designen och den snäva svängradien gör klippning av de mest komplexa gräsmattorna till en barnlek.

3 delbara ePower-batterier
Ta dig an stora trädgårdar med 3 batterier (3x48V 5Ah, Ingår) som arbetar synkroniserat för att optimera klipprestanda och körtid. Och dela batterier enkelt med andra trädgårdsredskap från STIGA i 5-, 7- och 9-serien.

Nytt klippaggregat med dubbelverkande kniv
Vi har energieffektivt ökat uppsamlingsförmågan genom de två motroterande knivarna och det omdesignade klippaggregatet. Drivs av patenterade STIGA-knivmotorer.

Tre smarta klipplägen
Anpassa knivhastigheten efter arbetsuppgiftens svårighetsgrad. Eco-mode sparar upp till 40 % energi och gör att du kan klippa upp till 1400 m² på en enda laddning med ett 3x 5Ah batteri.

Komfort och säkerhet, för alla förare
Luta dig tillbaka och koppla av medan du klipper de mest svårarbetade ytorna. One pedal drive, lätt styrning och låg tyngdpunkt ger dig full kontroll.

Få mer kontroll med STIGA.GO-appen
Dra nytta av lättillgängliga smarta funktioner – kontrollera instrumentpanelen med realtidsdata under klippning eller schemalägg den bästa tiden för att ladda.

Varför är ePower-batterier bättre?
 • Tack vare cellernas design med hög densitet är våra batterier utvecklade för att erbjuda den optimala effekten som behövs för trädgårdsprodukter år efter år och säsong efter säsong.
 • Våra celler placeras med ordentligt utrymme för att möjliggöra tillräckligt luftflöde för kylningen, och även för att undvika kortslutning.
 • Cellerna balanseras och utjämnar laddningsnivån för varje cell, vilket maximerar batteriets effektivitet och livslängd.


48V ePower batteriprodukter Delningsbar betyder utbytbar
STIGA ePower 48V-system är inte bara starka, utan också ”smarta”. Produkterna justerar kontinuerligt effektbehovet för att leverera exakt vad som behövs för jobbet. Ett brett utbud av trädgårdsprodukter, gjorda för långa och krävande arbetspass i din trädgård, som kombinerar hög prestanda och tillförlitlighet år efter år.

Utvecklade för passionerade trädgårdsmänniskor som kräver lite mer av sina produkter och vill ha en kraftfullare upplevelse.
 • Robusta produkter
 • Klarar tuffare uppgifter
 • Gör det möjligt att arbeta längre pass
 • Mångsidigt arbete


STIGA ePower
ePower är nästa generations batterier och är smarta, säkerhetstestade och synkade med STIGAs produkter. Tester vi kör på ePower-batterier är fem gånger mer krävande än industristandard för att säkerställa högsta kvalitetsstandard när det gäller klipprestanda, tillförlitlighet och batterilivslängd. Våra batterier är effektiva eftersom vi har optimerat och säkerställt positionen för varje enskild cell, säkra eftersom vi skapat utrymme för att låta luften svalna och smarta eftersom vi har utvecklat och testat elektroniken och mjukvaran som styr cellerna.

Central uppsamlingstunnel
STIGA Swifts klippaggregat har fått en helt ny design, både i material och struktur, för att förbättra maskinens gräsuppsamling och energieffektivitet. Detta gör uppsamlingen av gräs mycket effektivare och förbättrar maskinens energieffektivitet.

STIGA smart klippläge
Alla STIGAs eldrivna traktorer, Swift och Gyro är utrustade med STIGAs smarta klipplägesfunktion. Under klippning kan du justera knivhastigheten i tre olika lägen, beroende på vilket resultat du vill ha och hur gräset som ska klippas ser ut. Tillgängliga hastigheter är Standard-, Boost- och Eco-läge (vilket bidrar till att förbättra energieffektiviteten). Du kan välja knivhastigheten direkt på instrumentpanelen genom en enkel knapptryckning. En grön LED-lampa visar med vilken hastighet du klipper. Du kan ändra den när du vill under tiden du klipper.

Klippaggregat med ny design
STIGA Swifts klippaggregat har fått en helt ny design, både i material och struktur, för att förbättra maskinens gräsuppsamling och energieffektivitet. Blandningen av polypropen och stötdämpande tillsatser ger robusthet och låg vikt, vilket också gör det möjligt att skapa former under aggregatet vilket ger specifika luftflöden när knivarna roterar. Detta gör uppsamlingen av gräs mycket effektivare och förbättrar maskinens energieffektivitet.

STIGA One Pedal Drive
Tack vare den unika elektriska drivlinan från STIGA och STIGA One Pedal Drive-systemet behöver du bara en pedal för att hantera STIGAs eldrivna traktorer: jämn ökning och minskning av hastigheten samt parkeringsbroms i samma pedal STIGA One Pedal Drive ger dig förstklassig precision och underlättar körningen.

STIGA.GO-app med virtuell instrumentpanel
Använd din smartphone som instrumentpanel under körning med hjälp av STIGA.GO-appen! Genom att fästa telefonen på hållaren på ratten kan du alltid se realtidsinformation om arbetspasset: hastighet, batteristatus samt återkoppling om maskinens klippeffektivitet, så att du kan justera hastigheten eller klipphöjden för att uppnå bästa klippresultat.

STIGAs smarta laddningsschema
När du ansluter den eldrivna STIGA-traktorn i garaget eller trädgårdsskjulet kanske du vill att batteriet laddas en viss tid för att spara pengar på energiförsörjningen: öppna STIGA.GO-appen på din smartphone och välj funktionen för smart laddningsschema så kan du enkelt schemalägga en tidsperiod för att ladda traktorn. Den laddas endast inom den angivna tidsramen.

Läs mer
Varumärke Stiga