Julgransbelysning

Är det äntligen dags för att pynta julgranen? Få föremål sprider så mycket julstämning som julgranen och därför är det extra viktigt för oss att kunna erbjuda julgransbelysning och dekoration av hög kvalité för att lysa upp och sprida en härlig julstämning. Handla enkelt och tryggt, både online och i butik.

 

All vår julgransbelysning är av hög kvalité och redo att placeras i julgranen. Vi har samlat det bästa från kända varumärken som bland annat Konstsmide som erbjuder energisnål belysning för funktion och dekoration. Julgransbelysning Konstsmide, enkelt och till ett riktigt bra pris. Se till att komplettera din juldekoration med vackra julstjärnor och adventsljusstakar.

 

Julgransbelysning hur gör man?

Att dekorera julgranen är i många familjer en tradition där hela familjen är delaktig och vi erbjuder därför ett brett sortiment av julgransbelysning med olika utseenden och ljus för att göra granen ännu vackrare. Julgransbelysningen lyser upp hela rummet med ett vackert sken. Vira enkelt julgransbelysningen runt julgranen och du kan själv välja hur tätt varven och ljusen ska sitta.

 

Hur lång julgransbelysning ska man ha?

Hur lång julgransbelysning du behöver beror självklart på hur stor julgran du ska dekorera, samt vad avståndet till närmsta eluttag är. Ska du ha julgransbelysning utomhus eller julgransbelysning inomhus? För att mäta ut hur lång julgransslinga du behöver är det enklast att mäta runt julgranen med exempelvis ett snöre. Vill du ha en ljusslinga med 16 ljus eller 35 ljus? Kanske är du ute efter en julgransbelysning med färgade lampor? Vi har en mängd olika julgransslingor att välja mellan, kolla in vårt sortiment här.

 

Julgransbelysning LED

Julgransbelysning i LED har en lång livslängd jämfört med en lågenergilampa. Dessutom har LED-belysning en låg energiförbrukning vilket gör att ljuset blir dubbelt så bra jämfört med andra ljusalternativ. En genomsnittlig energibesparing är ca 80 procent jämfört med en vanlig glödlampa. LED-lampan trivs ju kallare det blir och alstrar ingen värme vilket är bra om man har små, nyfikna barn. 

 

Billig julgransbelysning från Byggmax

Julgransbelysning flaggstång, balkongen eller i julgranen? Det är dem små detaljerna som gör julen komplett! Är du riktigt händig kan du till och med bygga din egen adventsljusstake av julgransslinga. Vi guidar dig hela vägen från början till slut. Vi har materialen, råden och inspirationen för att du ska lyckas med ditt projekt! Vi har allt du behöver för en mysig jul, välkommen in till din närmsta Byggmax butik eller handla enkelt och tryggt online.

3 artiklar

 1. Julgransslinga 150 LED
  Gnosjö Konstsmide, IP20
  Julgransslinga 150 LED
  Pris från
  199   kr /st
  A
 2. Julgransbelysning 16 ljus 230V
  Gnosjö Konstsmide
  Julgransbelysning 16 ljus 230V
  Pris från
  99 95 kr /st
  E
 3. Julgranskulor 30-pack
  6 cm diameter, röda, silver, matt, skinande
  Julgranskulor 30-pack
  Pris från
  29 95 kr /st

3 artiklar