Duschhörn Corner Arrow

Finns i flera utföranden
ART.NR: 67100112
Corner ger det lilla badrummet rymd. De inåt- och utåtgående dörrarna kan fällas in mot vägg. Kombinera olika storlekar så att duschväggen passar in i ditt badrum. Dessutom finns olika glastyper att välja mellan.
Läs mer
Bredd dörr 1:
Bredd dörr 2:
Glastyp:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Duschhörn Corner Arrow

Kombinera olika storlekar på dina två duschdörrar så att den passar in i ditt badrum. Corner ger det lilla badrummet rymd. De inåt- och utåtgående dörrarna kan fällas in mot vägg. Kombinera olika storlekar så att duschväggen passar in i ditt badrum. Dessutom finns olika glastyper att välja mellan.

- Rak duschhörna bestående av 2 st inåt- och utåtgående duschdörrar
- Silverblanka väggprofiler
- 6 mm härdat säkerhetsglas
- Magnetlåsstängning
- Höjd 1900 mm
- Med lyftgångjärn
- Duschdörrarnas mått beräknas alltid från invändigt hörn till ytterkanten av profilen
- Arrow Corner är ställbar 25 mm i sidled, vilket ger goda möjligheter till en bra montering om golv och vägg lutar, exempelvis kombinationen 900x900 är ställbar från 885 till 910 mm per sida
- Distansbrickor med tjockleken 2 respektive 5 mm medföljer vilka gör justering i höjdled möjlig
- Centrum av glasen ligger alltid 14 mm innanför ytterkanten av vägg­profilen
- Duschdörrarna är vändbara, vänster- eller högerhängda
- Vattenavvisande tätlister mot golv medföljer
- Duschväggens täthet beror på golvets lutning, använd måttskisser för god tillpassning
- Utrymme för rördragning finns i vägg­profilerna upp till 40 mm från vägg

Garanti

-5 års garanti.

Välj mellan klart glas, tonat/mörkt glas och delvis frostat glas. Olika storlekar kan kombineras med varandra.
Läs mer
Varumärke Arrow
Leverantörens artikelnummer 5231-100+5231-100C

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en egen utedusch i trädgården så är du redo för nästa värmebölja och kan utan bekymmer svalka av dig närhelst det passar. Många har idag redan antingen pool, spabad eller bastu och vad passar då bättre än att komplettera med en utedusch. Att bygga en egen dusch behöver inte vara svårt och genom att koppla in den till trädgårdsslangen blir det både enkelt och praktiskt.
  • Blandare och toaletter består till största delen av material som håller väldigt länge såsom metall eller porslin. Ett läckage som uppstår med tiden är ofta orsakat av att en packning har torkat ut, vilket både är billigt och enkelt att byta ut. Gummi och andra plaster åldras och blir sköra med åren, vilket gör att de spricker och läckage kan uppstå. Genom att enbart byta packningar kan du få en toalett eller blandare som håller i många år till och därmed spara ett utbyte.
  • Att byta ut din gamla duschblandare är inte speciellt svårt, men det finns en del att tänka på såsom C/C-mått på blandare och hur håltagning i våtrumsvägg utförs korrekt. Så länge du har koll på var avstängningen för vattnet är kan inte så mycket gå fel, och dessutom är blandaren monterad i ett våtutrymme, så om det rinner ut lite vatten under monteringen gör det ingenting.
  • När solen gassar under varma sommardagar kan det vara skönt med en svalkande dusch i trädgården. Vill du inte ha en kalldusch kan en soluppvärmd utedusch vara ett alternativ till trädgårdsslangen. Installera duschen på ett enkelt fundament innan du kopplar in trädgårdsslangen, så har du efter några timmar möjlighet att duscha i tempererat vatten.