Adventsstjärna

Lys upp vintermörkret med en julstjärna från Byggmax. Skapa en personlig julstämning hemma genom att hänga en julstjärna i fönstret eller ha den på fönsterbrädan. Handla enkelt och tryggt hos oss, både online och i butik. Julstjärnorna finns i moderna och traditionella modeller, både hängande och stående. Givetvis erbjuder vi även våra fantastiska julstjärnor i olika färger. Vi har bland annat röda, gråa och vita julstjärnor och julstjärnor i papper. Vilken passar ditt hem bäst? Häng upp julstjärnan i fönstret eller placera en adventsstjärna på fot i fönstret eller en adventsljusstake på fönsterbrädan så blir det även en vacker syn för förbipasserande.

Hur får man adventsstjärnan att hänga rakt?

Att få julstjärnan att hänga rakt är inte det lättaste. Att få en julstjärna att hänga rakt är nästan omöjligt, men det är väl kanske det som är en del av charmen. Vi har några tips och knep för att du ska få julstjärnan att hänga rakt! Hänger sladden i en krok kan du vrida på kroken för att få julstjärnan rak, annars kan du exempelvis ta hjälp av en fiskelina som du spänner för att få julstjärnan på plats.

Vilken glödlampa till julstjärna?

Vilken julstjärna lampa som ska användas till beror på vilken du är intresserad av. De flesta av våra julstjärnor kräver en lampa med sockel E14, men du kan alltid kolla på förpackningen för att vara säker på att du köper rekommenderad glödlampa. Är du fortfarande osäker på vilken glödlampa du ska köpa till din julstjärna kan du alltid kontakta vår fantastiska kundtjänst.

Byta först – dekorera sen

Om du ska byta fönster så gör du det enklast innan du hänger upp din julstjärna eller ställer dina juldekorationer på fönsterbrädan. Vi har en fantastisk gör det själv – guide där vi hjälper dig att byta fönster med enkla instruktioner. Vi har materialen, råden och inspirationen för att du ska lyckas med ditt projekt!

Köp julstjärnor från Byggmax

Här hittar du de allra finaste julstjärnorna för att julen ska bli perfekt, även fast det kanske inte alltid ligger snö på marken. Med julstjärna fönster får du julen på plats. Köp din julstjärna på Byggmax och lys upp den mörka vintern.

Filtrera

38 träffar

Sortera på