Stångsåg & Häcksax 2in1 24V Ink. 2Ah Batteri & Laddare Greenworks

24V
ART.NR: 687206555
Greenworks G24PSH är en lätt och mångsidig häcksax och beskärare med lång räckvidd designad för höga häckar och högre grenar på grund av sin utökade räckvidd, med en längd på 2,4 m kan maskinen enkelt klippa häckar och grenar upp till 3 m höga utan att behöva använda en stege. Drivs av ett avancerat 24V litiumjonbatteri, erbjuder häcksaxen hög prestanda trots sin kompakta storlek.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Stångsåg & Häcksax 2in1 24V Ink. 2Ah Batteri & Laddare Greenworks

Greenworks G24PSH är en lätt och mångsidig häcksax och beskärare med lång räckvidd designad för höga häckar och högre grenar på grund av sin utökade räckvidd, med en längd på 2,4 m kan maskinen enkelt klippa häckar och grenar upp till 3 m höga utan att behöva använda en stege. Drivs av ett avancerat 24V litiumjonbatteri, erbjuder häcksaxen hög prestanda trots sin kompakta storlek. Bekvämlighet garanteras utan bränsle eller elkablar att kämpa med, sätt bara i batteriet och arbeta. G24PSH har ett snabbkopplingssystem för att fästa häcksaxen eller beskärarens tillbehör, för högre jobb på häckar eller höga grenar kan förlängningsskaftet läggas till för att ytterligare utöka arbetshöjden. Häcksaxen har ledade blad som är dubbelslipade, vilket säkerställer den skarpaste finishen och det renaste snittet. Båda bladen rör sig samtidigt med 1500 snitt per minut, vilket säkerställer konsekvent skärning och en bättre finish än produkter med ett enda rörligt blad. De justerbara bladen möjliggör säker och enkel klippning av sidorna eller toppen av även höga häckar. Beskärarens tillbehör har en 20 cm motorsågsstång och kedja för att beskära grenar snabbt och säkert runt trädgården. Med ett automatiskt kedjeoljningssystem smörjs kedjan alltid när den används. Erbjuder total bekvämlighet utan bensin eller elkablar att hantera, sätt i istället bara det avancerade 24V-batteriet och du är redo att trimma. Som en del av Greenworks 24V-familjen kan batteriet användas i en rad olika verktyg, från gräsklippare, grästrimmer, motorsågar och till och med elverktyg.

Greenworks G24PSH är ett perfekt kom-igång-kit för dig med stora behov av trädgårdsröjning. Med G24PSH kan du enkelt, utan verktyg, byta mellan grensåg och häcksax. Kraften kommer från ett 24V-batteri (ingår ej) som kan användas i dina andra Greenworks-produkter

Mångsidig och batteridriven
Greenworks G24PSH är en lätt och mångsidig häcksax och grensåg med lång räckvidd, designad för höga häckar och högre grenar på grund av sin långa räckvidd. Med en längd på 2,4 m kan du enkelt klippa häckar och grenar upp till 3 m höga utan att behöva använda en stege. G24PSH drivs med ett avancerat 24V litiumjonbatteri som erbjuder hög prestanda trots sin kompakta storlek. Bekvämlighet garanteras utan giftig bensin eller elkablar att kämpa med, sätt bara i batteriet och börja jobba. G24PSH har ett snabbkopplingssystem för att fästa häcksaxen eller grensågen, för högre jobb på häckar eller höga grenar kan förlängningsskaftet läggas till för att ytterligare utöka arbetshöjden.

Om häcksaxen
Häcksaxen har dubbelslipade blad, vilket säkerställer den skarpaste finishen och det renaste snittet. Båda bladen rör sig samtidigt med 1500 snitt per minut, vilket säkerställer konsekvent skärning och en bättre finish än produkter med ett enda rörligt blad. De justerbara bladen möjliggör säker och enkel klippning av sidorna eller toppen på även höga häckar.

Om grensågen
Grensågens såghuvud har en 20 cm motorsågssvärd och kedja för att snabbt och säkert beskära grenar runt trädgården. Med ett automatiskt kedjeoljningssystem smörjs kedjan alltid när den används.

Bekvämt och praktiskt
G24PSH erbjuder total bekvämlighet utan bensin eller elkablar att hantera, istället sätter du bara i det avancerade 24V-batteriet och du är redo att trimma. Som en del av Greenworks 24V-familjen kan batteriet användas i en rad olika verktyg, från gräsklippare, grästrimmare, motorsågar och till och med elverktyg.

Allt du behöver för smidig trimning av trädgården
Att ha ett öga för detaljer gör mycket för helhetsintrycket. Det är någonting du säkert tänker på när du lagar mat, planerar en fest eller inreder hemmet, men det kan vara lätt att missa när du fixar och donar i trädgården. Skulle du baka en födelsedagstårta och glömma bort ljusen på toppen? Eller inreda vardagsrummet och strunta i soffan? Troligtvis inte! En finputsad gräsmatta är såklart grundläggande för en vacker trädgård, men precis som med mycket annat i livet är det viktigt att inte glömma bort de andra detaljerna. I trädgården finns prydnadsträd och häckar som också behöver din kärlek! Eller du kanske har kluriga partier i gräsmattan som gräsklipparen inte riktigt kommer åt? Här hittar du allt du behöver för att kunna trimma trädgården till perfektion på ett smidigt och enkelt sätt.

Komplettera gräsklipparen med en grästrimmer
Greenworks gräsklippare må bestå av en förstklassig teknik, men de kan tyvärr inte trotsa fysikens lagar. Har du en trädgård med många träd, rabatter, större stenar eller mycket sly? Då bör du ta en titt i vårt utbud av röjsågar och grästrimmers. Med en grästrimmer kommer du åt svårare partier i gräsmattan och får på så vis det där perfekta slutresultatet du länge längtat efter. Greenworks röjsågar klipper i sin tur grövre växtlighet som exempelvis buskage och sly. Vi erbjuder grästrimmers och röjsågar med olika klippbredder och kapaciteter för att du garanterat ska kunna hitta en modell som passar dina behov.

Röjsågar och häcksaxar: Aldrig mer en ovårdad trädgård!
Har du stora häckar som kräver omsorg? Nemas problemas! På Greenworks hittar du smidiga, batteridrivna verktyg som hjälper till med att hålla växtligheten i schack. Upptäck vårt utbud av batteridrivna häcksaxar! Här finner du modeller med varierande svärdlängd, klippkapacitet och körtid. För dig med mindre trädgård kan en modell från 24V-serien räcka gott och väl, men om du däremot har en större trädgård med många häckar erbjuder vi även häcksaxar från 60V-serien. Oavsett vilken kapacitet du behöver går det att hitta häcksaxar med längre räckvidd – så kallade stånghäcksaxar – men också sedvanliga modeller med kompakt utformning och hög prestanda.

Upptäck fördelarna med batteridrift
Att hålla trädgården i toppskick behöver inte vara särskilt svårt, i alla fall inte om du väljer att använda batteridrivna verktyg. Greenworks grästrimmers, röjsågar och häcksaxar drivs av avancerade litiumjonbatterier som gör att du får njuta av ett tyst och bullerfritt trädgårdsarbete utan några skadliga bränsleutsläpp. Designen är dessutom kompakt och lättviktig vilket ger dig enorm rörelsefrihet.

Tekniska Detaljer
  • Klipphastighet: 2800/min
  • Spänning: 24V
  • Systemspänning: 24V
  • Teleskopiskt skaft: 2,4 m
  • Vikt: 9,1238 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks