Väggslangbox RollUp 20m Vit Gardena

RollUp
ART.NR: 159341
Tack vare den innovativa designen och den praktiska upprullningstekniken hos väggslangboxen RollUp M tillhör besvärlig upplindning och vikt eller snodd slang vid vattning av trädgården det förflutna.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Väggslangbox RollUp 20m Vit Gardena

Tack vare den innovativa designen och den praktiska upprullningstekniken hos väggslangboxen RollUp M tillhör besvärlig upplindning och vikt eller snodd slang vid vattning av trädgården det förflutna. Slangboxen rullar upp slangen på nolltid och gör att den kan förvaras säkert och utrymmeseffektivt.

Slang med lång räckvidd

Boxen fästs på en husvägg med ett vridbart 180°-fäste – den här rörliga leden ger maximal rörelsefrihet och stor räckvidd under vattningen. Du når trädgårdens alla hörn med den 20 m långa kvalitetsslangen. Slangen rullas enkelt ut när man drar i den och låses automatiskt vid önskad längd tack vare särskilt korta låspunkter. Ett lätt drag lossar låsningen och en integrerad fjäder drar automatiskt in slangen på ett tillförlitligt sätt. För att säkerställa att slangen dras in på ett säkert och kontrollerat sätt används RollControl-teknik i den här väggslangboxen. Den integrerade slangstyrningen säkerställer att slangen lindas upp jämnt och prydligt så att det inte finns några veck eller böjar i slangen.

5 års garanti

Väggfästet har plats för flera bevattningstillbehör så att de alltid finns till hands. Det högkvalitativa materialet skyddas av både UV- och frostskydd. Den är utrustad med stöldskydd så att slangen alltid är säker. Förutom slangboxen innehåller förpackningen ett väggfäste, en anslutningsslang, alla Original Gardena System-delar som behövs samt ett munstycke med två olika strålalternativ. Gardena erbjuder fem års garanti på väggslangboxen RollUp M.
Läs mer
Varumärke Gardena