Vattenspridare AquaZoom S Gardena

Ytor mellan 9 och 150 m²
ART.NR: 159335
AquaZoom S från Gardena ger dig allt du behöver för jämn och tillförlitlig vattning av gräsmattan.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vattenspridare AquaZoom S Gardena

AquaZoom S från Gardena ger dig allt du behöver för jämn och tillförlitlig vattning av gräsmattan.

Kan vattne ytor upp till 150 m²

Den lämpar sig för ytor på mellan 9 och 150 m² och ger en jämn och exakt bevattning utan pölbildning. Njut av varje liten del av sommaren. En rad olika valmöjligheter är tillgängliga som du kan ange med hjälp av vattenspridarens reglage. Räckvidden kan ställas in till mellan 3 och 15 m, bredden till mellan 3 och 10 m, och du kan även välja att bara vattna åt ena hållet. Det går även att finjustera vattenflödet.

Många fördelar med AquaZoom S

Tack vare de två stödfötterna står vattenspridaren alltid stadigt på marken, och den unika designen ger den ett effektivt och modernt utseende. Men fördelarna går bortom det estetiska, tack vare högkvalitativa material som säkerställer att AquaZoom S tål både frost och UV-strålning.

Spridaren har lång livslängd med fem års garanti.

Enkel att rengöra

Detta användbara trädgårdshjälpmedel har dessutom utformats för enkel rengöring, tack vare munstycken i mjukplast. Du rengör hålen genom att helt enkelt torka av dem med fingret så att eventuella kalkavlagringar avlägsnas. Dessutom har vattenkopplingen ett filter i rostfritt stål som förhindrar smutspartiklar från att ta sig in i AquaZoom S. Vrid loss kopplingen med handen så ser du filtret, som är lätt att plocka ut. Skölj det en kort stund under rinnande vatten, så blir det rent och fint igen.
Läs mer
Varumärke Gardena