Verktygsset 51 delar Work It by Millarco

ART.NR: 687163795
1 st verktygslåda 16" (41 × 21 × 20 cm)
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Verktygsset 51 delar Work It by Millarco

1 st. verktygslåda 16" (41 × 21 × 20 cm). 1 st. torpedvattenpass. 1 st. penhammare. 1 st. kniv 18 mm. 1 st. måttband 3 meter. 1 st. skiftnyckel 200 mm. 1 st. sidavbitare 150 mm. 1 st. spetstång 150 mm. 1 st. kombitång 150 mm. 11 st. insexnycklar. 31 st. bits. Det finns verktyg som kan användas till flera ändamål, men för vissa uppgifter krävs ett specifikt verktyg. Med ett verktygssats har du allt du behöver till dina projekt. Vi har satt ihop ett verktygssats med hammare, nycklar mm., 51 delar totalt. Setet innehåller följande:

Fördelar
  • Gör-det-själv-märke i hög kvalitet
  • Set för många användningsområden
  • Verktygssats i många delar
  • Så har du det du behöver


Läs mer
Varumärke Millarco

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.