Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Köp en billig bastudörr online

Bastudörrar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss kan du hitta en bastudörr av glas i en rad olika utföranden så som bronsfärgad eller i rökglas.

Snygga och effektiva dörrar
Här på Byggmax kan du hitta allt du behöver för att renovera och styla ditt hem. En bastu är ett prisvärt och samtidigt lyxigt tillskott till ditt hem, en plats där du kan slappna av och återhämta dig. Du kan bygga din bastu i en rad olika storlekar och stilar. För att sätta ytterligare personlig prägel på ditt projekt, kan du välja mellan en rad olika dörrar. Byggmax erbjuder dig bastudörrar av hög kvalitet och hållbarhet och som samtidigt är enkla att montera. Dörrarna finns i en lång rad olika utföranden. Här kan du hitta en glasdörr som passar just din bastu och ditt hem.

Ta hand om din bastu
Precis som alla andra delar av ditt hem, kräver din bastu underhåll. Våra bastudörrar finns i såväl bronsfärg, rökglas som i gran. Är du osäker på vilken dörr som passar just dig bäst, kan du hitta information om dem hos oss eller varför inte prata med personalen som alltid står redo att hjälpa dig med frågor du kan tänkas ha kring dina projekt. Att renovera eller bygga själv behöver inte alls vara så svårt som det låter. Med rätt stöd, material och verktyg kan du skapa ditt alldeles egna drömboende.

Få en smidig passage in till bastun med en bastudörr från Byggmax
Att köpa bastudörrar hos oss på Byggmax garanterar dig ett såväl en hög kvalitet och funktionalitet som rättvisa och överkomliga priser.

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Bredd (cm)
Dörr med fönster
Glastyp
Höjd (cm)
Pris
Varumärke
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.