Bevattningscomputer Flex Gardena

Flex
ART.NR: 159339
Med Gardenas bevattningskontroll Flex kan bevattningen på balkonger, takterrasser eller uteplatser flexibelt och enkelt styras automatiskt.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Bevattningscomputer Flex Gardena

Med Gardenas bevattningskontroll Flex kan bevattningen på balkonger, takterrasser eller uteplatser flexibelt och enkelt styras automatiskt. Styrningen är batteridriven, kan anslutas direkt till kranen och kan lätt manövreras via ett innovativt externt vred för val av data och en bekräftelseknapp. En lättläst LCD-skärm visar en överblick över alla inställningar. Den väderskyddade styrenheten kan tas bort. Med bevattningskontroll Flex kan bevattningstidsperioderna justeras i cykler på sekunder, vilket gör dem perfekta för användning med ett droppbevattningssystem. Det går att kombinera denna bevattningskontroll med Gardenas fuktighetssensor.
Läs mer
Varumärke Gardena

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Allt som lever behöver vatten, vilket inte minst gäller våra gröna vänner. För att se till att dina växter får lagom med vatten i rätt tid behöver du ett bevattningssystem. Det behöver inte vara krångligt och består i sin enklaste form av en vanlig vattenkanna – men kan också göras hur avancerat du vill, genom ett helt automatiserat system. Vilken nivå passar dig?